Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
válasz quailstorm #18992 üzenetére
Én azon röhögtem jót, hogy egyben 4000. mintha olyan nehéz lenne kiszámolni
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
törölt tag
Döcög még ez a topik úgy látom, ezek szerint van neki táplálék.
-
quailstorm
nagyúr
Azt én is néztem, de amikor gimnáziumba kerül úgy diák, hogy még billentyűzetet nem fogott csak tabletet, már meg se lepődök ezen.
Igen az a paszta vicces de jószándékú hülye szvsz. Az a szilikonpaszta nem okoz zárlatot, legrosszabb esetben le kell pucolni.
Én már kaptam úgy S478-as félkonfigot, hogy a proci alá egy falevél volt beszorulva a tüskék közé...
Az kicsit wattafackabb volt. -
TaaT
nagyúr
válasz quailstorm #18992 üzenetére
Az első képen megkérdezik a hálókártya vezeték nélküli-é. Gondoltam ezért elfér itt.
A második képen úgy árulja a procit hogy bekente hűtő pasztával
Give them hell Ukraine!
-
quailstorm
nagyúr
OK, cigó. OK kicsit túláraz bár azért én is el tudtam adni a Celeron E3200-at 2 éve hasonló áron. De a GIGABITES (itt a kulcssszó) PCI Ethernet kártya egyáltalán nem régi és baromság. A cucca, írása rendben van. Szóval, miért raktad ezt itt be? Nekem pl. 100-as az alaplapim és már gigabites a háló itthon. Viszont csak apám gépe tudja...
-
ViZion
félisten
válasz #56573440 #18989 üzenetére
Kompresszorral a hangja a baj, nem az ára. Jó víz se ócó, +40-60k a chiller [link]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
törölt tag
válasz quailstorm #18971 üzenetére
Multimédiás jó vétel. Gazhutes azért nem vicc, régóta akarok kompresszoros mókát de rohadtul drága
-
-
quailstorm
nagyúr
válasz snecy20 #18982 üzenetére
Most kellett keresni haveromnak 30 ezres kerettel asztali gépet használtan, Szegeden. Siralmas miket árulnak. Ezt találtam mint értelmes.
Amúgy meg rettentő sok 10 éves akkor is gagyi cucc van fenn. Még volt évfolyamtársam anyja is rakott fel E2160-as gépet valami 40-ért , most láttam.
Mondjuk a 17"-es használt 10 éves monitorok is nagyon drágán vannak mérve. Annak se tudom az okát.Másik hogy van aki ebből él: [link]
Jobbról a harmadik elvileg Celeron E3400+2GB RAM+GMA3100. Legalábbis én azzal szoktam meg azt a sulinetes? konfigot. -
föccer
nagyúr
válasz snecy20 #18982 üzenetére
űilyen elajándélkozni szerintem már bőven gáz kategória.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
snecy20
nagyúr
válasz quailstorm #18981 üzenetére
Ilyet akkor nem kilomtalanítani szokás? Vagy elajándékozni?
Én is valami ilyen szintű konfigra tippelnék, csak az a gáz hogy ennyiért már simán kapni egy fényévekkel korrektebb C2D konfigot, ami még egy s másra jó is lehet... ellentétben ezzel a bontószökevénnyel, 2001-ből.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
Isten ments ilyenen gyökkettővel rohadva netezni...
Infó nettó nulla, az ár meg annyira bomba, hogy ebben a formában pont 8889 forinttal drágább mint kellene...
Na gyerekek ez mi??
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
josik
aktív tag
Jobban megnézve az oldgamer videokártyáját... Még meg is éri... :-)
Te is fiam Bluetooth...
-
shteer
titán
-
ViZion
félisten
Multimédiás: fotók+zene megy, fHD YT alig akad rajta...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
kenwood
veterán
válasz patomi #18970 üzenetére
Sztem nem jott at az ironia,forditok :
"Arra gondolnak,hogy van lehetoseged munkaidoben,a ceg koltsegere megcsinalni,es olyan barom vagy,hogy ezt a komoly anyagi elonyt atengeded egy vadidegennek"Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
quailstorm
nagyúr
nem is tudtam hogy az 1500Ft-ért kukázott P4-em gamer
multimédiás azzzzztali beszerzési áron
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz patomi #18967 üzenetére
Nem, úgy gondolják, h ez haveri alapon megy a céged költségére...
-
konikan
aktív tag
Hülyét kapok azoktól akik érdeklődnek a CNC topikban, hogy az általuk leírt paraméterek alapján, "bármilyen maradék, hulladékból" legyártható darabot esetleg elvállalná valaki egy tábla csokiért, amikor csak az alapanyag 2 karton csokiba kerülne
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
MK VII
veterán
Valószínűleg ez is megalapozza, hogy tényleg az apró fb oldala.
Olyan ismerős ez a mondat valahonnan. "Üzletrontásért, figyelmeztetés majd kitiltás!"Akkor lehet, hogy kezdhetek aggódni? Beszótam' a srácnak, hogy nem annyi a gép amennyire ő gondolt.
Nem mintha eret vágnék, ha kitesznek a csoportból.[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Mondjuk a hardverapró oldal alján ez szerepel.
"Copyright © PROHARDVER Informatikai Kft., 2000-2016. Minden jog fenntartva"
De majd megmondja a frankót az akinek köze van a témához.
Give them hell Ukraine!
-
MK VII
veterán
válasz patomi #18960 üzenetére
A Prohardver sincs levédve, mármint hitelesítve, mégis az a Prohardver. A Mobilaréna sincs hitelesítve.
Szerintem simán lehet az aprónak az FB oldala. -
ViZion
félisten
válasz Armagedown #18952 üzenetére
És az megvan, h kémek utaznak a vonaton... Amerikai beszél sz órájába, haló Pentagon, vétel... Japó kocogtatja a fogát: tokió, tokió hallotok? Az orosz elkezd iszonyatosan öklendezni, böfögni... többiek kérdezik: Szása te jó vagy? Igen, csak faxom jött...
-
-
unravel
őstag
Leszar. Jegelve.
¯\_(ツ)_/¯
-
Beretvás
veterán
Hali.. beleolvastam és már sirok...XD elöször a nevetéstöl aztán jobban belegondolva........
-
kenwood
veterán
válasz madgie #18943 üzenetére
Azert az eleg eletszuerutlen,hogy valaki hiteget,archivalod a hirdetest,megtartod a cuccot,es benne hagyod a nevet a hirdetesben.
Es ezt valaki meg elo is fogja banyaszniMi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
válasz Trailblazer #18941 üzenetére
Ha fontos az ertekeles,mehet neki egy privat uzi,esetleg egy hivas/sms holnap.
Nyugodtan archivalhatod is,mert eleg sokaig (60-90 nap) exhumalhato a hirdetes.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Trailblazer
veterán
Ehhez kapcsolódva én most attól kapok hülyét, hogy a hét közepén nagy nehezen sikerült a vga-t pénzzé tenni úgy, hogy a vevő még le is jött érte (családostul), ki is fizette rendben, viszont azóta be sem lépett a HA-ra. Én pedig értékelés nélkül nem szeretném lezárni a (jegelt) hirdetést. A száma talán megvan, no de ezért hívogassam/üzenjek neki?
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
kenwood
veterán
Gyakran latom a jegelt hirdeteseknel a cimben,hogy jegelve/eladva xy-nak.
Ezt vajon ki talalta ki,es miert?
Mi koze van az embereknek ahhoz,hogy ki fogja megvenni?Hazad ele is kiraksz egy tablat,hogy "foglalozva Toth Belane, szuletett Horpaczky Terezia ,taktaharkanyi lakos altal" ?
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
TaaT
nagyúr
"ÚJ OSZTOTT SIM TÁLCÁS SAMSUNG GALAXY S7 REPLIKA!!!
37000 FT"
Give them hell Ukraine!
-
ViZion
félisten
válasz Pickit3 #18933 üzenetére
Ilyen pancsi motoros csettegőt még vezettem is. Sőt, rotát is láttam, Pannónia akármelyik motorral...
-
Pickit3
aktív tag
válasz ViZion #18923 üzenetére
Gondolom kardán hajtásút akar jelenteni. A másik furcsaság, hogy P5 nem is létezik csak T5.
P10-es motorból szoktak gányolni motoros háztáj kocsit. Pl ha ezt megnézed akkor láthatod, hogy egy 2 kerekű motor motorja volga(?) vagy uaz(?) vázba van beleépítve és teherrel közlekedik a szántóföldben mindössze 12 lóval.Szerk: Javítottam Jól van na, nálam is néha beüt a fonetikus írás.
[ Szerkesztve ]
-
-
seniman
veterán
Főleg negyvenért 15-20-ért is láttam már:hol a hiba a képen?
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
ViZion
félisten
válasz shteer #18921 üzenetére
Gardaj...? Hmmm. Alexandru Gardaj, romániai vendégmunkás? Vagy mihajcsa?
-
ViZion
félisten
-
ViZion
félisten
válasz SUPREME7 #18899 üzenetére
termékinfó linkről:
"Árak:
Méretre gyártva: 270.000 Ft/m2"
Kis házi feladat: ha egy millás asztal, akkor az hány négyzetméter?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
konikan
aktív tag
Amikor a 3 napos újonc "Sosem használt" Titan X-et hirdet, 250k-ért
ASUS GTXTITANX-12GD5
"-De engem szeretnek!" ..."-Az nem feltétel"
-
seniman
veterán
Többek közt ájfon essötöt 40-ért Ráírt az egyik tag,csak utalás,más szóba sem jöhet,rá is csapta a telefont.Ő meg szemfüles volt kiírta ezt az első hsz-be.
Milyen faca is lenne,ha nem lehetne orvul hozzászólni a hirdetésekhez......... Aki ezt szorgalmazza,az vegyen ájfónt a kollégától.Előre utalva.
[ Szerkesztve ]
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
föccer
nagyúr
válasz customer114 #18903 üzenetére
hagyámá, nem is vagy komohj vásárló, majd ha legalább felét akudsz, akkor szóbalálok veled.
(bakker nem tudok szándékosan annyira helytelenül írni. )
üdc, föccre
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz SUPREME7 #18899 üzenetére
És még egy nyamvadt fényképet sem tölt fel róla. Nem is tudom, hogy sírja-e vagy nevessek.
Szerintem én is meghirdetek pár törött betonkockát, azzal a felkiáltással, hogy az M4 metró Gellért téri alaplemezéből való. Vagy, hogy olyan betonból készült valamelyik híd. Ó, nem is,megvan. Hamár IT oldal, akkor kockulni kell.
A Magyar Telekom székház alaplemezéből, exkluzívan, minden szabványt betartva készített beton kocka eladó. Igazán kemény kockát az igazán kemény kockáknak.
Ára 10.000.- ft/db
Na, kit érdekel, igazán exkluzív. Ócsárolók kíméljenek, mert kitiltatom őket az egész internetről, csak komoly szándék esetén! 100 dbarab felett mennyiségi kedvezmény, csak 9.500.- Ft/db.
üdv, föccer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest