Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
Ez aztán a nyuszifarok, csak nem kulcstartóra..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
kenwood
veterán
válasz SUPREME7 #16785 üzenetére
Pajtinak meselte egy mobilos ismerose :
hetkoznap, ejfel mar elmult,eppen reszeli az asszonyt.Csorog a telefon,felveszi.
- szia az iphone ....
- na elmesz te a jo k. 'nyadba#777
Elvileg ha egy tiltott ember dumajara valaszol valaki,azt se latod.
Gyakorlatilag en latom a 792-t ...[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Chaser
legenda
-
zolee5016
őstag
válasz customer114 #16789 üzenetére
Én ezt a kifejezést a hirdetésben nem is a kártyára értettem.....
Ez GAMER! Azt hittem GTA5 mengy rajta full HD-n meg ilyenek...aztán ,hogy este néha mijével játszik....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zolee5016
őstag
hogy kidumálja mápedigezakkorisgamer!
konfigtól függ, aha...de már egy normálisabb i5 mellett is elvérzik
...........................
MSI GeForce GT 740 2GB GDDR5 GAMER KÁRTYA
2016-05-03 19:01
MSI GeForce GT 740 2GB GDDR5 GAMER KÁRTYA - MSI GeForce GT 740 2GB GDDR5 GAMER KÁRTYA
Galéria »
Ár: 22 000 Ft
Eladó 1 megkímélt állapotú msi geforce 2gb os gddr5 ös erős vga.Húzva nem vólt,nem melegszi,nem zúg stb.Néha néha játszottam vele,inkább filmnézésre használtam.A full hd filmeket gond nélkül viszi, meg se konnyan neki és ráadásul csendes és nem melegszik!!A mai játékokka is megbírkózik (konfigtól függ!)[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
SUPREME7
addikt
Eladóként tök jó, ha több jelentkező van egy cuccra, de vevőként lecsúszni krva szar dolog Este 8kor raktak fel egy hirdetést jófogásra, mondom nem leszek paraszt, nem hívom fel már este. Ma reggel is morfondíroztam, hogy elküld-e az anyámba fél8kor, de "már jönnek érte" .. legközelebb hajnal 3kor is felhívom
Egyszer egy faszi este 11kor csörgött rám, meg is beszéltük a másnapi találkozót, de hát én azt se tudtam merre vagyok arccal, szóval természetesen reggel nem emlékeztem semmire, asszony szólt, hogy "nem mész" ?
[ Szerkesztve ]
-
Out
addikt
válasz norbert1998 #16782 üzenetére
Az autónak nem nagyobb a motorja?
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
norbert1998
nagyúr
válasz Speed® #16768 üzenetére
Aplapvetően nem vagyok híve ennek a BCLK dolognak, csak gondoltam megpróbálom.
Az a nagy fesz meg csak kb 5 percre lett volna, míg lefut egy RealBench, de csak 5.1-en tudtam leküldeni, 1.45V-nál, nagyobb órajelen csak egyszer bootol-t, akkor is kifagyott, szóval hagytam. Igazából majd 1 GHz tuning van rajta a napi használathoz, -110mV-al az alaphoz képest, ez csak ilyen elgurultagyógyszerem momentum volt.
Na de legyek kicsit ON is:
Kinéztem egy 50-es "versenymotor"-t, hogy az majd jó lesz nekem, ha elviszik az enyémet. A hírdetésbe annyi volt írva: "Motorbeszámítás lehetséges." "Autóbeszámítás lehetséges"
Na gondoltam biztos kereskedés, talán beszámítja a robimat. Email-t írok, a válasz kb ennyi volt: "Nagyobb motorra cserélem csak be."Most akkor mi van? És ezt a hírdetésbe nem tudta volna jelezni? Meg akkor mit keres ott az autóbeszámítás?
-
Chaser
legenda
-
Erdei88
veterán
Hova tűnnek a hsz-ek? Semmi felszólítás vagy megjegyzés csak eltűnik 2-3 hsz
-
Trailblazer
veterán
válasz customer114 #16775 üzenetére
Gondolom rájött, hogy a moderátorok nem nagyon díjaznák.
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
customer114
őstag
Úgy néz ki módosította a hirdető.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz customer114 #16773 üzenetére
??
szerk:
(#16775) customer114
Lol.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
customer114
őstag
Hogy mi nincs? [link]
-
Chaser
legenda
elég ránézni az okosfejire'
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
TaaT
nagyúr
"Kingston V300 SSD merevlemez -120GB - SATA3 - 2,5"
És ez egy bolt
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz norbert1998 #16767 üzenetére
Miért nyírná ki? ~3% az utolsó 100MHz, a többi official szorzómacera. Persze aki 100% biztonságra pályázik, kihagyja a BCLKt..mondjuk az a szorzókig sem jut el De alapvetően utóbbiak piszkálása nem para, ha nem tartozik hozzá eszetlen feszelés. Egyébként elsősorban adatvesztés kockázatát hozza el a túlzott BCLK emelés, döglött VGAról még nem hallottam.
Sandynak az 1.5+V még vízzel se egészséges..szóval ha nem akarod téglásítani, ne erőltesd ami nem megy..BCLK piszkálása amúgy tudtommal feszigényesebb..de /K procinál eszembe sem jutna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Speed® #16766 üzenetére
De nem nyírja az ki a komponenseket? Én úgy hallottam, még VGA-t is tönkre tud tenni a BCLK tuning.
Mondjuk, ma kísérleteztem, kiablakonerősenkihajítottul keményen, lehet mondani, hogy hülye vagyok, de ezt tudom magamtól is , megpróbáltam 5.2-n bench-et futtatni a 2500K-n, 1.7V-nál sem futott le, egy maggal sem, feladtam. (Érdekes, mert 5.1 GHz meg simán 1.45V-nál megy.
És ebből azt akartam kihozni, hogy: feszültség ugyanannyi kell a szorzóból és a BCLK-ból húzott gépnek is. Azt hittem, hogy az 5.1 szórzójával és feszével menni fog BCLK tuninggal az 5.2, de tévedtem sajnos.[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz norbert1998 #16763 üzenetére
Van az 600 is P/Z lapban. Mondjuk sokat nem árt, általában alapfeszen.
-
Chaser
legenda
válasz norbert1998 #16763 üzenetére
az semminek nem árt még sok p2-re is lehetett annyit tolni, p3-ra meg ajaj
-
seniman
veterán
Garantáltan "Húzásmentes" s1155-ös,Non-K procik valakinek? Én hiszek az eladónak,biztos nem voltak tuningolva
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
kenwood
veterán
Az tenyleg alkalmi vetel volt.
Iden is adtak fel keresek hirdetest 65-ert
Egyebkent a kepeken,videokon nem jon at,mennyire brutalis a haz.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
ViZion
félisten
Nekem RGB ledszalag van a gépben. Jól néz ki este, ablakos. Szerelgetéskor rengeteg fényt ad körbe, hasznos. Van vörös szín -> gémer. Van ződ is -> eco mode. Van kék is -> extra hűtés.
...és dohányzó férfi tulajdonostól, garázsban tartott, csak LAN-on használt Meghirdetem, sztem 900k nem sok érte, kicsit alku képes.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
raubisoda
senior tag
válasz customer114 #16745 üzenetére
Igen az de tegnap rámoltam le a IPW 10-et mert kicsit trék lettek a tesztek:nekem nem jött be a 14332 csökkent az fps vele.Am nekem bejön minden gyorsabb és a dx12-es tesztek is szépen szaladnak.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
zolee5016
őstag
ingyen adja a belvilágát a gépnek...de a Bónusz szóval keményen kínlódik a barátunk...helyi.
...........................
.PC - JÓ GÉPHÁZ EGY GAGYI KONFIGURÁCIÓVAL
2016-04-22 20:59
PC - JÓ GÉPHÁZ EGY GAGYI KONFIGURÁCIÓVAL - PC - JÓ GÉPHÁZ EGY GAGYI KONFIGURÁCIÓVAL
Galéria »
Ár: 7 000 Ft
Eladó a képen látható Cooler Master gépház, benne egy 450W-os Recom gamer tápegységgel. Bónsusz ASUS DVD-író és floppy meghajtó .
Tulajdonképpen a gépházat szeretném eladni, a konfiguráció benne amkolyan bónudsz, de minden müködőképes. Eladó a képen látható Cooler Master gépház, benne egy 450W-os Recom gamer tápegységgel. Bónsusz az alábbi, teljes konfig:
....................................................................................
A másik versenyző meg aranyárban méri az alu-t....
Azé egy Cosmos 1100-as 35k-ért nem gyenge....[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
válasz customer114 #16743 üzenetére
akkó az
-
TaaT
nagyúr
válasz Trailblazer #16739 üzenetére
És van benne egy 660ti
szerk.: elolvastam a teljes hirdetést, fu vannak itt bajok.
[ Szerkesztve ]
Give them hell Ukraine!
-
Trailblazer
veterán
válasz customer114 #16732 üzenetére
Azt a fellengzős dumát. "felső kategóriás gépek tetejéről integet neked"
Lehet más a helyesírás...? -> https://lnk.bz/fJ4V
-
ViZion
félisten
válasz bitpork #16736 üzenetére
Mi kitartóan sanyargatjuk magunkat ezzel. Ha csak 1 ember a fejéhez kap, már bódottá van.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
customer114
őstag
Bár úgy látom, hogy a h.apros "gamer" fül majd fele jöhetne ide..
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Nem biztos.
Seasonic tap van benne,ki tudja,milyen cpu hutes.
nincs annyira tularazva,mint amennyire elsore gondolna az ember.persze azert megmutatnam neki az AC unityt ultran.
eloszor egy fhd,aztan egy 1440p monitoron[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
zolee5016
őstag
ááá nem ,ez is szándékos X -es vga-val van..nekem direkt Y kellene.......
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
Ez megállja itt a helyét?
-
ViZion
félisten
válasz norbert1998 #16726 üzenetére
Ne jáCCá, az Silent ház, nem gémer
Lett FC blokk a VGA-ra, jobban néz ki már a gépem, majd rakok képeket, ha lesz időm.Nem adja fel... ezt becsülöm azért [link]
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz customer114 #16717 üzenetére
VGA nélkül. De megmagyarázta, akinek az IGP nem elég, az vesz bele amit akar...
OK, logikus. Minden gép gémer. Ha kevés a ram, veszel bele. Kevés a proci? Veszel nagyobbat. Gémer és pont. Most már érthető a gémer szgépház fogalma. Így a multifunkciós nyomtató doboza is gémer, abban is elfér egy játékra alkalmas konfig. A jó anyámba nem tudtam ezt eddig, egy hülye voltam![ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Helyi XONE hirdetés: capslockos a címe és még kiemelt is, hogy nehogy valaki átsikoljon rajta...
Tényleg, hogy írják azt helyesen, hogy átsikoljon?
#tarcsad
-
Chaser
legenda
válasz raubisoda #16718 üzenetére
ha nem ért hozzá mitől gamer..ha nem ért hozzá mért vág be egy random fogyasztásértéket, és ahhoz érteni sem kell, ha valami garanciás akkor közöljük pontosan mi, meddig, hova
aki hasonló gépet vesz - árkategóriában - és mondjuk értelmes, ez utóbbi különösen érdekelné, ez így egy madárfogó hirdetés
azért kíváncsi lennék az orcájára ha elmennék megnézni ezt a gamert és semmi nem menne rajta ahogy kell és elkérném az 5k-t az időrablásért_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
raubisoda
senior tag
válasz customer114 #16717 üzenetére
Nincs semmi ellent mondás.Nem akarom ideírni mennyire ért hozzá.Kb mint faterom az enyémhez 74 évesen.
Amblokk a fogyasztást én sem vágom annyira de nem is érdekel mert mindenben egy mesterember szokott segíteni mit merre mikor én már elakadok.Alias Speed(R)
Uccsó tény aki hasonló vasat vesz nem a W fogja meghatározni a dolgokat mert ha lehet kihozza belőle a maximumot.Pláne DUÁLINTELIGENSPROCKÓVAL na
Ja és még vami van egy csúcs Asr lapom B75M R2.0 ráadásul 100% All Solid Capacitor Design. Akkor ez megér vagy 30-at mert OEM.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Chaser #16715 üzenetére
Olyan VGA-t raksz az IGP mellé, amit akarsz. Szal ez egy Titan SLI félkonfig... akár.
-
Chaser
legenda
I7 CSÚCSKATEGÓRIÁS CSÚCSMINŐSÉGŰ GAMER SZÁMÍTÓGÉP AKCIÓ
kicsit capses'
+garancia..de hova, mennyi az teljesen lényegtelen nyilván
mondjuk nem jöttem rá mitől gamer és mitől csúcs
szerk: ViZion erre nem gondoltam, rohanok és megveszem de előtte jelenlegi állapotában egy gta5-öt azért megnéznék rajta maxon fhd-.ben, az már talán kimeríti valamennyire a gamer fogalmát..ha meg nem viszi 50 FPS-sel legalább jogosan mondom dekocsog' vagy papppppi, 5k lesz hogy raboltad az időmet
[ Szerkesztve ]
-
raubisoda
senior tag
Próbálok ráhatni jóhiszemű privikell de hát a vak is azt mondta "meglássuk mi lesz". kultúráltan súgok neki hátha.Amblokk vág mellé egy jó vga-t és szvsz évekig el lesz vele persze mindenki skynetet akar többek közt én is de ha nem megy nem megy. így maradok a maximus IV-nél meg a 2500K-nál szutyok 4,8G-vel.
-
Chaser
legenda
válasz Speed® #16711 üzenetére
ha azt nézem hogy van amikor 8-10km fél óra, sőt volt 1 óra is, ami oda-vissza 2, én se vinném olcsóbban...elég nagy a bp-i falu és elég hektikus a közlekedés
ezért kapok hülyét amikor pár k-s bármire pesti benyögi járok-e pesten...persze, hogyne, rohanok, szaladok, csak azért mert az az ország közepe és kivételesek akik ott élnek és körülöttök forog a világ..jah nem, nem így van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Helyi VGA hirdetés..nem az ár a lényeg, az so-so.
"Plusz ötezerért Budapesten házhoz viszem."
Ennyiért 100kmes körzetben lenne a minimum -
raubisoda
senior tag
válasz ViZion #16707 üzenetére
Igen igen ez így van de valaki nagyon nem vágja a PC fogalmát.Akkora egy irreális árértékkel nyomja,hogy azt a kutya nem fogja megvenni de még privit sem kap.Én azt mondom ha hiánytalan alkatrészekkel van dobozában stb akkor nagyon 10p-os jóindulattal max 30K.De lehet még ez is sok.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Killer01 #16706 üzenetére
Asus alaplapokon a Digi+ VRM vezérlés és talán a TPU neve a duál intelligens processzor. Marketing bullshit, már tárgyaltuk vhol.
-
raubisoda
senior tag
válasz Trailblazer #16703 üzenetére
Sima liba na de hát duálinteligensprocivalvan há azért van ez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LED világítás a lakásban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Windows 10
- DIGI internet
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest