- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Legújabb: az eladó szerint azért nincs próbagarancia az aprón hirdetett termékére mert mi van ha kilopom a termékből xy alkatrészt és visszaküldöm úgy. B@zdki, sírjak vagy nevessek...
-
Bird
addikt
válasz
-=RelakS=- #18291 üzenetére
Ottan nagyító van csak, nem labda!
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
customer114 #18290 üzenetére
most szopat a proxy, vagy tényleg nincs ott semmi?
-
customer114
őstag
Meghalok
.
-
Bird
addikt
válasz
customer114 #18285 üzenetére
Lenne még itt további gyöngyszem is tőle:
Aztat mongya a lidérc, hogy asszonydja "elado a cimben emlitett alaplap hiba forasat nemtudom nem kap aramot".
Teccik érteni?
Chaser:Nagyon nem mindegy, hogy kecsesen ringó fecske vagy recsegve fingó kecske.
-
customer114
őstag
Ha figyelmesen megnézed az ékezetes és az ékezet nélküli szavak felváltva vannak használva.
Pont, mint ismerős újévköszöntő sms-ébe évekkel ezelőtt, ami az alábbi volt:
"Boldog Új Évet
basszatokmeg!"(á betűt elfelejtette a kis puja, True story
elnézést, kihúztam a trágár szót
)
Mellesleg, amikor megláttam a képet már tudtam miről lesz szó. Öreg barát fudzsicu ház.
-
Bird
addikt
Mindennapi erős gamer konfigunkat add meg nekünk ma.
-
Bird
addikt
válasz
Trailblazer #18280 üzenetére
Na jó, de ez Tiplink! A Tied Tplink.
-
Bird
addikt
Tiplink router eladó.
-
wolfman
veterán
-
Chaser
legenda
-
SUPREME7
őstag
Kicsit erőltetett, de azért UP! a cicóknak
http://hardverapro.hu/apro/maine_coon_keverek_cicak_ingyen_elvihetoek
-
8th
addikt
Ha valamit 20k fix áron árulok (pl. jófogáson vagy facén) én is simán beleírom a hirdetésbe, hogy alkudozóknak 30.000 csereberélőknek és a menyia ajja, mia aja, ara típusú atomfizikusoknak pedig nem eladó. Itt az aprón szerencsére még nem kell ilyesmihez folyamodni de már itt is sok érdekes figurába beleszaladtam.
-
Yutani
nagyúr
0 napos lidérc árulja a GTX 1070 FE kártyát itt a HA-n 200k-ért. Erre valaki belinkelte neki az Aqua 165k-s árát. Magyar harács, pfff...
-
seniman
veterán
980Ti Matrix valakinek 2kilóért?Természetesen mai regisztráció,nulla értékeléssel,de legalább nem határszéli kisvárosból
-
Trailblazer
veterán
válasz
customer114 #18250 üzenetére
Ja, ez már megint a felső kategóriás, integetős. Továbbra is gázok a hirdetései... A "trollkodások" pedig teljesen jogosak.
-
josik
aktív tag
Üdv. A gyerek gépébe keresek procit. Am2, négy mag.. Ezt találtam. Érdekes égy darab...
-
customer114
őstag
Napi gémer.
(De látom más hirdetései is szét vannak trollkodva)
-
TaaT
nagyúr
4magos pc
60 000 FtEladó pc.m Intel xeon 4x2.85 x3360 8gb ddr3 ram 1gb.s videó kártya (gefrce 1gb 256 bites ddr3) 500vinyo!
Alku van! -
Bird
addikt
Itteni kis esti szösszenet:
"1 napos Teclast x80 pro 8" tablet dobozában magyar aktivált win10/android 5.1 1920x1200 z8300 2gb 32gb az eredeti védő fóliák rajta vannak + bontatlan kijelző védő fólia 25k. Ha buta kérdésed van (pl mennyit engedsz?, miért adod el...), iá: 30k."
Igazi vevőcsalogató hirdetés.
-
MK VII
veterán
válasz
Speed® #18240 üzenetére
Persze.. Alapvetően pozitívan állunk az emberekhez.. Jó oké.. Elvitték..
Ami szerintem történt..
Mivel írtam alá, valami oknál fogva utána azonnal jégre került. Képet is tettem be erről a topikba.
Aztán Te írtad, hogy nincs jégen. Utána írta valaki, hogy archivált lett a hirdetés. Utána kb egyből ismét aktív.
Most, hogy felkérted rá, hogy javítsa a válasza az volt, hogy eladta már.. A hirdetés, se jegelve, se archiválva nincs. Jelenleg is aktív...
Az van, hogy ugyan úgy várja a szerencsétlen madarat, hogy megvegyék.
Nyakamat rá, hogy több nap múlva is fent lesz a hirdetés.. Illetve, ha nem az nem azért, mert eladta, hanem mert Te ráírtál..Egyébként nem irigyellek sem téged sem a többi "kollégádat".. Itt igazságot tenni úgy, hogy ne legyenek sértődések, sajnos nem lehet..
-
Speed®
titán
válasz
MK VII #18232 üzenetére
Megkértem, hogy korrigálja, azt a választ kaptam, hogy már elvitték, emiatt nem írná át. Ezek szerint valakinek megfelelt az ajánlat..és kik vagyunk mi, hogy elorozzuk az esélyt egy jó üzletre
Ez a 780TIs meleg..gondolom felszakadtak a GPUn a padok, azért nem került vissza..új GPUval meg "kicsit" drágább lett volna és nem vállalta be.
-
seniman
veterán
-
MK VII
veterán
Fúúú.. Ne is mond.
Már elkezdtem írni egy hsz-t a hirdetése alá, de inkább befejeztem és töröltem.(#18233) schawo
Hát ezaz... Ma már törölte SpeedR az egyik hozzászólásomat.. De megértem.. Rávilágított a lényegre és teljes mértékben igaza volt. Csak hát akkor az eladó részéről is kéne kérni egy hirdetés módosítást, mert az nem szép, hogy "tudjuk, hogy hazug a hirdetése, de hagyjuk"... -
Speed®
titán
válasz
seniman #18221 üzenetére
Ez egy OEMeknek készült 560Ti.
-
Chaser
legenda
-
seniman
veterán
Pillantsatok rá Ti is erre az 560Ti-re,főleg a GPU-Z képre.Termékinfo nincs,de ennek elvileg egy Core448 kivitelnek kéne lennie.
-
MK VII
veterán
válasz
Speed® #18219 üzenetére
Rendben..
Viszont, ha már ennyire finomkodunk akkor a vásárló közönségnek megfogalmazhatna, egy finomabb, nem hazug, és hülye vásárló kereső szöveget..
Írja le, hogy donornak még elmegy, de, hogy úgy árulja, hogy potom pénzért egy teljesen működőképes kártyát ki lehet belőle hozni, az már több mint pofátlanság, mert nem lehet... -
MK VII
veterán
válasz
guftabi96 #18210 üzenetére
Én is épp VGA vásárlás előtt vagyok és nézegetem ezeket a 280x-eket. Ezt a hirdetést pont nem szúrtam ki még, de jó, hogy felhívtad rá a figyelmem.
Amúgy nagyon úgy érzem, hogy mindenképp meg kéne várnom az újabb kártyákat, mert ilyen szemeteket amiket feltesznek apróra, még fillérekért sem vennék meg, nemhogy új ár mínusz 15-20%-ért.Jegelve lett a 280x.. Jééé..
Csak egy kis ráhatás kellett -
guftabi96
addikt
válasz
MK VII #18208 üzenetére
Akkor jó
Csak nézem folyamatosan a vga hirdetéseket (várom a 480-at, de azért nézem folyamatosan, hátha felbukkan valami nagyon jó ajánlat), és már hetek óta látom.
Egyrészt pénzből élünk, ha 5000Ft-ból javítható, akkor miért nem csináltatja meg, és rakja fel jóval drágábban?
Azt nekem ne mondja, hogy nincs ideje rá, mert már egy ideje hirdeti, ennyi idő alatt már megcsinálták volna.. -
Faterkam
addikt
válasz
customer114 #18200 üzenetére
Bocs, nem válasznak szántam!
Elég furcsa Opel felvásárlási ajánlat! (az itteni Opeles topikból hoztam át!)
-
guftabi96
addikt
Ha 5000Ft-ból javítható, akkor miért nem csináltatja meg, és adja el úgy? Jóval többet kapna érte. Helyette hirdeti már hetek óta így. Gondolom nem csak én gondolkoztam el ezen...
-
Bird
addikt
válasz
Azzannya ez tényleg jó ár.
-
kenwood
veterán
válasz
kenwood #18201 üzenetére
Ahogy nezem,az arat sokallod.
Tevesen,
Az a gep siman meger annyit.Nem tudom,te mennyire araztad be,ha ugy erezted,itt van a helye.06-09 hirdetes.
utolso sor :
"A nyáron vidéken dolgozom, augusztus végével tudjuk nyélbe ütni az üzletet, ha valakit érdekel."Engem erdekel,es a karacsonyi premiumbol szeretnem kifizetni
-
siemenss65
tag
-
kenwood
veterán
válasz
mit kell nezni rajta?
a kepeket?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Nagyméretű belépő tábla a OnePlustól
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia