- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
MK VII #17189 üzenetére
"Én már nem rontom az életem velük."
Háát, mi 15 éve vagyunk együtt (OMfG! Előtte max. 2 éves kapcsolataim voltak, de inkább rövidebb...), azt szoktam neki mondani, h már azért én megértem a homárokat néha...Ez a gémerkedés szerintem már a múlt. Fokozni kellene, mint pistike -> VÉRistvánka, ez meg már Vérgémer, de az übergémer is jó, amit fentebb írtatok.
-
törölt tag
Azé' a gamer szó ide is beficcent....
-
MK VII
veterán
válasz
ViZion #17187 üzenetére
Húúú.. Baszki.. Ez mennyire tipikus már!!!
Akárki elmesélte volna ezt a történetet és nem említi meg, hogy nőről van szó, szerintem bárki kitalálta volna..
Ezek annyira tipikusan női tulajdonságok, hogy hihetetlen..
Én már nem rontom az életem velük.. Egy életre megelégeltem a hülyeségeiket.. Többet ér a lelki nyugalmam és az, hogy évente csak 5 szál hajam hullik ki, és nem a fele a még meglévőnek.. -
ViZion
félisten
válasz
MK VII #17185 üzenetére
ehh, asszony is ilyen. Kérdezek valamit, mittomén hozzak tejet is a boltból?
Erre: reggel majd amikor a srácok felkelnek, a kis arcukat beragyogja a hajnali napsügér, leszaladnak a konyhába reggelizni. Mégsem mehetnek éhesen, hosszú a nap, soká' lesz a tízórai, ejj, minket sem engedtek el éhesen... blablablabla...
OK, vazze' HOZZZZAK'AKKÓ TEJET?
Mert sosem hallgatsz meg, erről beszélek, reggel nem lesz tej, nem esznek műzlit és éhen is halnak, de ez persze téged nem érdekel, ennyit foglalkozol velünk, üjjévisszagépezzé...Ha megjegyzem esetleg, h igazán elég lett volna egy IGEN is, akkor megint kapok.
De ez így kerek. Minap a mondatfajtákat tanulta a gyerek, asszony példának hozta, h Min gondolkodik a lány? Ez kérdőmondat. Odasúgtam a fiamnak: szerintem ez paradoxon... -
MK VII
veterán
válasz
-=RelakS=- #17184 üzenetére
Igen.. Tipikus.. Ismertem, de mindig megrökönyödök rajta, hogy mennyire találó, hogy miért is nem kéne erőltetni a nőket fontos pozíciókban.
A nőknél nincs igen vagy nem.. Náluk talán van és nem biztos.. És amúgy meg bassza meg minden férfi, hogy nem tudja kitalálni, hogy mit is akarnak a nők... -
-
Muerte
addikt
válasz
MK VII #17181 üzenetére
Első képből csak az látszik hogy az összes gomb fényes,a TAB meg matt,ergó nem a sajátja.
Felhívtam és mondtam neki hogy ez legyen az életében a legnagyobb öröm hogy át bírt b.szni 4e ft-tal,de amúgy még most is szabadkozott hogy ő semmi ilyenről nem tud,ez az ő régi gépébe volt csak ő vett bele magyar kiosztásút ezt meg berakta a fiókba...(gondolom a TAB-ot meg valami szellemek,kicserélhették egyszer csak
,vagy mittomén)
Árul még egy rakás bill.-t,de inkább ne vegyetek tőle
:[link]
-
-
MK VII
veterán
válasz
Muerte #17180 üzenetére
A TAB bill nekem is fura volt, de eshetett úgy rá a fény és még koszos is volt talán, hogy így látszódjon.. De az első képeden mégis miből állapítottuk volna meg, hogy fel van szakadva?
Küld neki vissza.. Jelentsd fel.. Vagy csak szimplán törd el a kezeit amivel leírta a hirdetésbe, hogy tökéletesen működik.
(#17182) bitpork
Látod.. Én már csak ilyen vagyok.. Valószínűleg ezért nem értem meg magam jól a nőkkel sem.. Azoknak is állandóan a gondolataikat kell kitalálni, mert, ha nem akkor én vagyok a világ leghitványabb, mocskos rohad szemétje. -
Muerte
addikt
válasz
Trailblazer #17178 üzenetére
-
-
seniman
veterán
A "garancionális" szó aranyozta be ma a napom
Ez valami olyan lehet,mint autós berkekben a "szekvencionális" váltó
-
-
-
törölt tag
milyen az a fullos hősugárzó?
van ami csak hő meg külön sugárzó? vagy arra gondol hogy ne hajszárító vagy venti? az ilyennek a szavazata is egyet ér azabaj
-
válasz
-=RelakS=- #17149 üzenetére
Mondjuk amin van usb, azon ne lenne bt funkció is?
Amin van BT azon már régóta van Jack is - ha meg nincs (pont most kellene nekem ilyen átalakító P1i-hez), de nekem ez se segítene, mert usb nincs az autóban csak aux (jack) in. Venni meg akkor már egyszerűbb a jack átalakítót, mert nincs szivargyújtó --> usb töltőm.
Illetve van gyári BT kihangosító, a P1i-n ki is választom hogy hang átadás BT-on, de a tel. kihangosító az nem fogadja a hangot így, pedig milyen jó lenne. -
válasz
Depression #17150 üzenetére
Kétszer futottam neki mire megértettem.
-
-=RelakS=-
veterán
Nem pc-be dugja, hanem ha van usb a hifin, akkor abba, hogy megtáplálja. A kütyö 3.5-es kivezetését meg a hifibe.
Mondjuk amin van usb, azon ne lenne bt funkció is?
Persze, tönkrement
A kis hangszórós megoldás power bankról is érdekes, mert gondolom olyankor már inkább bedugod a telefonba a hangszórótAmúgy ha nem vagy audiofil, szerintem nem fogsz hibát találni a BT hangátvitelében (konditeremben legalábbis nem volt rossz
)
-
-
SUPREME7
őstag
Egy ilyen kellene neki valószínűleg. USB-ről kap áramot, bluetooth-on fogadja a zenét mondjuk, és van rajta egy 3,5-ös jack amivel pl egy hifire lehet áttolni. Magyarán vezeték nélkül lehet zenét továbbítani. Volt egy cikkem a logouton egy ilyen ketyeréről.
-
válasz
-=RelakS=- #17144 üzenetére
Ja, az usb elkerülte a figyelmemet. Mea Culpa
-
A mai tippversenyünk témája: mire gondolt a hirdető?
AUDIO BLUETOOTH
USB Bluetooth 3.5mm Stereo Audio zene vevő adaptert keresek....
Választási lehetőségek:
1. nekem van ilyenem
2. ő se tudja
3. ha megmondod honnan veszi a zenét, és hogy a BT adatátvitelnél minek a mérőszáma a 3.5mm akkor megmondom -
SUPREME7
őstag
válasz
Trailblazer #17139 üzenetére
Mert a sok birka kattint a weboldalukra. Pont a félreértés a cél.
-
TaaT
nagyúr
válasz
horush #17135 üzenetére
Onnan hogy a weboldalukon egy árva szó sincs eladásról
"Rólunk
Köszöntjük honlapunkon!
Szeretné eladni törött vagy totálkáros járművét ? Van egy roncsautója és nem tudja, mit kezdjen vele ? Nem akar a forgalomból való kivonással bajlódni, költeni rá ? Mi segítünk Önnek problémái gyors megoldásában!
Használtautó felvásárlás, roncsautó felvásárlás, forgalomból való kivonás az ügyfél igényeihez a legjobban igazodva!
Használt autó felvásárlásKedvező feltételekkel vásároljuk fel gépjárművét. Az sem akadály, ha nem rendelkezik érvényes műszaki vizsgával. Megegyezés esetén készpénzzel fizetünk, akár azonnal.
Szolgáltatásaink:
roncsautó felvásárlás, roncsautó beszámítás, roncsautó átvétel, törött sérült autók felvásárlása, használató felvásárlás, autófelvásálrás magas áron, autóvétel, autómentés"
-
SUPREME7
őstag
-
zoltanz
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #17130 üzenetére
Múltkor nekem is volt egy ügyeskedővel esetem. Pozitívat adott végül, de oda írta az árut hibásan kapta meg, csak készséges volt az eladó.
Én kipróbáltam a Walther légpisztolyt működött, mielőtt feladtam. Azt írja nem jó, mondtam vigye be szervizbe, kérjen számlát és kifizetem, (ez egy felső kategóriás cucc, nagy baja nem lehetett) vagy visszavásárolom. Nem vitte be állítólag sokáig tartana, de megcsinálta 6000 Ft-os alkatrészt cserélt benne. Pénz nem kell neki, hanem adjak még hozzá töltényt, lézerpontozót, távcsövet.
Mondtam neki az nincs, ennyibe maradtunk, sztem nem volt baja amúgy, csak hátha még olcsón kicsalhat még valamit... -
dugo_
veterán
válasz
Trailblazer #17128 üzenetére
A 10ezret önkényesen írta oda, az accon 5303 adás-vétel van (Seller information doboz).
Lehet lopott a felhasználó, vagy csak évekig gyűjtötte a pozitívat kis vackokkal, hogy hihető háttere legyen a nagy lehúzáshoz.99,x%-os értékelés alatt meg amúgy sem veszünk semmit ebayen, szóval az a 96% már nagyon ergya kategória.
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #17126 üzenetére
Még nem jutottak az 512 végére usb2.0-án
-
vwpolopg
őstag
válasz
Ringman #17113 üzenetére
Én takartam ki, nem tudtam, hogy ha felrakom ide névvelképpel kitölik-e a modik. végigpörgettem a profilt, nem tűnik igazinak, szerintem csak valaki vicceskedni próbált. + az is erre enged következtetni, hogy magyarul íródott, nyelvtani és alaki hibák nélkül, nem pedig klingonul
-
vwpolopg
őstag
Valaki munkát?
Persze törölték, de visszatért
:
-
seniman
veterán
válasz
Depression #17109 üzenetére
De az "erőssége" igen csak kompromisszum kérdése,Ő erre gondolt.
Az ára egész baráti,főleg az aranyárú 775-ös matuzsálemek mellett.
-
Depression
veterán
válasz
Trailblazer #17107 üzenetére
Szerintem elég korrekt az árát figyelembe véve.
-
Trailblazer
veterán
eladó erős megbízható asutali gép
Ebből kb. a "megbízható" és az "asztali" lehet igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest