- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ViZion #16598 üzenetére
Há tényleg, nem is értem, hogy egy kb fiam lehetne korú júzer miért nem tud több értelmet erőltetni magára ( na jó nem tudom hogy a nevében található szám mit jelent, de ha a születési évét akkor sanszos h nem illik neki tegeznie )
Lehet feladok egy hirdetést h kűggyetek pézt, majd rnd meglepit kűdök cserébe! - hátha begyön. Ha meg nem akkor itt fogok a hátamon pörögni, hogy mekkora tapló már mindenki hogy az időmet vesztegetem és nem értékelik -
Na hát megvan nekem is a nagy hülyétkapokom
Meghirdet egy samusung házimozit típus szerint. A hirdetés nevében a szett típusa van beírva csak. A hirdetésen belül, már csak 6 db hangszóró, hibátlan egyszer kicsomagolt állapotban.
Rákérdezek hogy valóban minden rendeltetés szerint működik-e, és hogy akkor most mi az igaz: csak 6 RózsaGyuri féle, vagy a teljes szett? Erre megkapom hogy -csak hogy az egyéb jelzőt pl idióta ne említsem- ..menj a p.....a a hülye kérdéseiddelAzt gondolom, hogy csak kellene valamilyen értékelési rencer a júzerekról és nem az eladásokról, mert az igazi jellemzése a suttyóságnak a PMekben rejtezik, sajnos.
-
Vangelis
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16591 üzenetére
Én nem is akarom megvenni. Nekem 4-5 éves hw nem ér 30k-t vagy még többet.
Nimandoktól meg 3-4-ik tulajtól meg pláne.
280x 50k-s árával is az a baj, hogy 380 4 gigás 65k origi. Itt megint az a kérdés, hogy -15k mit ér meg.Ha-n rákerestem a 280x-re. 50k körül újoncok meg kvázi tagok árulnak. Nagyker gari, nem írja van-e rá gari 57k, gari valahová nem írja hová újonc, 50k és 3 hó papiros gari, 49k 2 hó gari oem fanatikus tag, 55k nincs gari újonc. Jobbnál jobb vételek tényleg.
-
válasz
Gyuri27 #16587 üzenetére
Nem tudom, hogy te mit látsz a HA-n, én az alábbit:
HD 7870: 30k körül
R9 280:
R9 280X: 45-57k között
Más kérdés, hogy a 2012-es 7870-ekre nincs gari, de akkor sem fogod megkapni 20k-ért. 25-ért sem, mert az a 7850-ek területe.
40k-s 280X egyszer volt a HA-n, nem lehet általánosítani. Nyugodtan állj oda az eladók elé és hivatkozz rá, hogy egyszer valaki valamilyen okból kifolyólag (ki tudja, miért) 40k-ért adta azt a kártyát, amit ő 50k-ért kínál, majd meglátod, milyen készséggel fogja odaadni neked. Semmilyennel. Azt mondom, ha van rá 1,5-2 év gari, a 280X-en el lehet gondolkodni 50k-ért. Én mondjuk nem vennék, áramtemető...
-
Gyuri27
félisten
válasz
Erdei88 #16588 üzenetére
2012-ben jöttek ki. Nem hiszem, hogy 2015-ben még gyártották (ha 2 év gari és 2017-ig van rá).
2013-ban jött az r 2xx.
A teljesítmény egy nem releváns kérdés. A kérdés az, hogy 40-50k körül mennyire éri meg kockáztatni.
Mert lássuk be, ha a tulaj nem lidérc volt 4-5 éves vga akkor is behalhat. -
customer114
őstag
Használt R9 280x-et keresek, első tulajtól, rendszeresen szervizelt, tökéletes állapotban! Írányár: 30e. vagy csere hibátlan állapotú 270x-re (ebben az esetben az eladó ráfizet 5e-et a cserére).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Yutani #16583 üzenetére
Már akinek. 30k egy 4-5 éves vga tisztázatlan múltal? Vegyél belőle sokat.
40k körül kapni 280x-t rendes kiskergarisat. Erre nincs gari (a nagykereres szopást ne nevezzük annak). Akkor ez mitől ér 40k-t? Ez is egy 50k-s szerencsejáték semmi más. Persze aki szeret veszélyesen élni az vegye.
-
-
Gyuri27
félisten
"Szerintem ez egy baráti ár már csak azért is mert Asus kártyáról van szó ami halk és hűvös még játék közben is,ráadásul van rá gyári garancia!
A garancia Pesten az Expert ZRT-hez szól 2017.09.15-ig!"Asus 280X 50k.
"A terméket most nem fogom félre rakni,az viszi aki előbb fizet mivel egy párszor átvágtak már!"
Gondolom kiderült, hogy a garancia nagykerbe szól. Ráadásul 40k környékén kiskergaris vga-t ki lehet fogni.
Így az én matekom szerint ez csúnyán nem ér 30k-t se.
-
-
Trailblazer
veterán
20 pénzért aprón 5770. Best buy.
Ilyenkor üzletrontanék egyet szívesen...
-
ViZion
félisten
válasz
shteer #16556 üzenetére
Nálunk mérnökök vannak, kedvenc ál-elszólásaink:
Lentivátor, ez a munkadarab az etanol, tűrésnél mikor mittomén 0,02 én mondom, h megy az, még a 0,2 is és hasonló okosságok mindennaposak. Meg kolléga szerint a szárnyascsavart befőttes üvegben kell tartani...ápdét:
PCX kód, aki kapja...
"A kupon segítségével következő rendelésed szállítási díjának felét értéktől függetlenül elengedjük, ha a rendelés során a kosárban érvényesíted. A kódot más is felhasználhatja, ha nincs rá szükséged, küldd tovább a barátaidnak!
Kupon kód: KLAF0515Felhasználható: 2016. május 15. "
-
seniman
veterán
válasz
Chaser #16546 üzenetére
Egy ötösért vettem már vagy öt éve.Nem egy szépségdíjas,de a kézi mosásnál ezerszer jobb
Ha esetleg utódlásra kerülne sor,valszeg én is ingyen elvihetőre tenném fel,már csak azért is,hogy sokáig ne foglalja a helyet.És akkor jönnének a kérdések,hogy ide meg oda el tudnám e vinni,persze saját költségen
(#16547) customer114
Kinézetre hasonló
-
-
Chaser
legenda
válasz
customer114 #16543 üzenetére
szép sárga, alig lehet 20 éves
-
customer114
őstag
válasz
Chaser #16542 üzenetére
Itt egy heti kedvenc webes hirdetőm.
-
Chaser
legenda
itt webes hirdetésekről van szó, nem boltos sztorikról
most bent voltam egy ismerős számtechboltos srácnál, bejön egy tag, pénzt hozott, valami hengerfej csere, ide küldték, valamivel szemben, jah..csak a másik oldalon
az úgy nem tűnt fel neki, hogy b@szott nagy pc meg stb felirat van az egész ajtón
-
Syz
senior tag
Beszéltem ma haverral messengeren, kérdezte mit csinálok. Mondtam neki hogy a Prohardveren fórumozok meg hogy mennyi állatról lehet itt olvasni, mennyi debil sztori meg hirdető van. Autósboltban dolgozik eladóként haver és megkért rá hogy mondjam meg nektek hogy sok gyökér vevő is körülvesz minket, mert a héten volt bent nála egy 40 körülinő aki lambada szondát szeretett volna venni az autójához
-
customer114
őstag
Nem nagy szám: a hirdetés címén akadt meg a szemem.
-
wolfman
veterán
kollégámnak most veszek itt HA-ról egy SETTOPBOX-ot. Srác hirdeti, megbeszéltük, menjen az utalás. Elmentem a bankba, nézem a telefonomon a számlaszámot és akkor látom, hogy nem adott nevet. Rákerestem profiljában, frankó. Leülök pultnál (ismerős van mögötte), mondom a szémot, mondja a nevet, hát nem egyezik. Mondom mindegy, biztos máshogy van. De ma még tudja stornózni ha visszamegyek, járjak utána. Rendben, köszi.
Visszaérek melóba, hív a gyerek, hogy nagyon rosszul hall, de írjam meg neki hogy elment az utalás. Mondom minek, ha most beszélünk? Nagy csend. Hát hogy írd már meg légyszi hogy elment a pénz. Megint rákérdezek, hogy minek írjam meg szövegben, ha most mondom neked, hogy elutaltam? Hát igen, írd meg! Na ekkor picit feszült lettem, hogy nem ad választ a kérdésemre. Érdekes hogy mindent hallott amit mondtam, csak a kérdésre nem válaszolt (mondjuk a nevet egyeztettük, azt mondta ahova kapta). Válaszolni nem tudott, mondta hogy lenyomja majd visszahív. Visszahívott, mondta hogy most jobb a vonal (hápersze). Utána, hogy nem is tudta, hogy megjött a pénz, nem kapott semmi jelzést.Na most kérdem én. Lehet ezzel valami sumákolni, hogy visszajelzek neki privátban, hogy elutaltam, közben nem ő kapja meg konkrétan hanem valaki más (profiljában más név van), aztán felszívódik??? Vagy tényleg ennyire egyszerű a másik fél?
-
kenwood
veterán
[link]
A hirdetes teljesen rendben van,de az a hozzaszolasBelinkel egy tesztet,amibol kiderul,hogy a leggyengebb nvdia,a 920m alatt vna picivel a dedikalt vga,es lenyegeben 1024X768 low beallitas felett meg a 20 fps is alom kategoria az uj jatekokban.
-
-
SUPREME7
őstag
Na bmeg
Nem apró, de azért ez most fájt
Jogsi miatt elmentem orvosi alkalmasságira, de nem a körzetimhez mert szabin van, hanem az egyik közeli háziorvoshoz, erre ez a cégneve a rendelőnek:
Még jó, hogy nem tudtam előbb, mert tuti, hogy nem olyan magabiztossággal megyek be, ki tudja miféle vizsgálatok folynak ott
-
wolfman
veterán
válasz
kenwood #16517 üzenetére
naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.Na ilyennel találkoztam már jó sokszor. De ez számomra teljességgel felfoghatatlan. Ok, ritkán nézi, de ha van már jelentkező egy portékámra, akkor onnantól csak gyakrabban nézek rá a postafiókomra, vagy nem? Nem, mert az eszetlen ugyan olyan ritkán jön fel az oldalra. Azért zavaró, mert jó lenne az ilyenektől megvenni azt amijük van, de kedvem lenne inkább össze vissza verni.
-
-
válasz
MasterMark #16512 üzenetére
Ilyenen még fenn tudtok akadni?
Írd meg neki, hogy bunkó, és felesleges válaszolnia, mert letiltottad. Nyugodtan játssz sértődött óvodást, mostanában ez itt szokássá vált.
-
kenwood
veterán
válasz
föccer #16516 üzenetére
Van meg ket kedvenc tipus :
- aki naponta egyszer jelentkezik be,es mindig csak a kerdes felere valaszol.
Ez foleg eladonal vicces.- aki beleirja a hirdetesbe,hogy "okoskodok,fikazok kimeljenek". Az nem baj, hogy ezzel pont az ertelmes embereket sikerul eluzni,mert nem szivesen vasarolnak egy retardalttol,aki mar latatlanban hulyenek nezi a tok ismeretlen vevot.
Az utobbi hasonlo a "tesztpilotak kimeljenek" dumahoz az autohirdetesnel.
Mintha bemennel a lottozoba,es kozolned,hogy veszel egy sorsjegyet,de csak akkor fizeted ki,ha van rajta valami nyeremeny
Ezek komolyan azt gondoljak,hogy emberek tomegesen jelentkeznek olyan auto hirdetesre,aminek a megvasarlasa teljesen eselytelen a szamukra? -
kenwood
veterán
válasz
wolfman #16474 üzenetére
Najo,de ott legalabb rogton tudod mondani,hogy igen/nem.
Nalam szinte mindenki ugy kezdi,hogy "szia, mit szamitasz be?".
Megnezem a hardverapros profiljat,termeszetesen 0 aktiv hirdetes.
a jovoben az osszes ilyen ugyanazt a valaszt fogja kapni :
"bontatlan barkoba tarsasjatekot" -
föccer
nagyúr
válasz
MasterMark #16512 üzenetére
Korrektnek nem korrekt, de altalanos. Sajnos.
-
MasterMark
titán
Az mennyire korrekt, hogy találok egy hirdetést, ráírok az eladóra, hogy meg van-e még a cucc. Látom, hogy volt belépve, a hirdetést archiválta, de nekem már nem futja válaszolni.
-
föccer
nagyúr
válasz
Trailblazer #16509 üzenetére
Ne szívass, 2 giga memória van benne az már bőven elég a full hd felbontáshoz, mégennyitsetucc
üdv, föccer
-
MK VII
veterán
válasz
Trailblazer #16509 üzenetére
-
Trailblazer
veterán
MSI GeForce GT 740 2GB GDDR5 128bit PCI-E(gamer kártya)
Az. Igazi harapós, vérmes erőművész, a pixelek, texelek és shaderek utolérhetetlen bajnoka.
-
Chaser
legenda
válasz
Trailblazer #16506 üzenetére
van abból 4gb és 256 bites verzió is...gtx 970-nek hívják
sőt, vqan 6gb-os verziója is
egyik csájna' shopban vannak érdekes vga-k, talán geekbuying, ddr3-as gtx 960 és egyebek -
Trailblazer
veterán
Helyi versenyző:
GTX 950-et keresek!
Márka nem számít, csak legyen 2GB GDDR5, legalább 128 bites!Utóbbi jellemzőkben nagy tévedés nem lehet, mert pontosan annyi... Butított verzióról még nem hallottam.
-
seniman
veterán
válasz
MK VII #16500 üzenetére
Edigital árlistáján a mai napig fenn virít a GTX690 több mint 300K-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Spórolós topik
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Ajka és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged