- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
konikan
aktív tag
Hamarosan a még alvó ügynökök végérvényesen eltűnnek
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#90933760 #19489 üzenetére
az indító hsz-ben egy gtx 970 volt a példa amin akad, és az APU-n meg megy az ott hivatkozott hirdetés szerint. Nyilván csak trollkodtam, de azért meglepő lenne, ha nem menne egy 970-en. És azon se csodálkoznék, ha egy apun viszont igen, jó beállítások esetén.
-
törölt tag
azért ez elég magas labda
ezek a youtube 4k videók simán röccenésmentesen mennek az AMD kártyámmal
Csak megfelelő vas kell alájuk
Vagy csak be kell állítani, hogy a böngésző használja a hardveres gyorsítást... -
snecy20
nagyúr
Az ára még hagyján, egy éve már az enyémet is 7k-val olcsóbban adtam el, de mi ez hogy bolti ára 76.000???
Ezt komolyan gondolta a delikvencs? Nem tegnap kopott ki ugyanis a boltok polcairól ez a széria... -
snecy20
nagyúr
válasz
Trailblazer #19480 üzenetére
Nekem idestova 1 éve 21:9 képarányú monitor van, nem bántam meg.
Megvannak ám az FHD felbontásnak is a maga korlátai. Játékokban az extra látómező szerintem aranyat ér, ill. a natív képarányú filmek sem mutatnak rajta rosszul. Csak még vassal kell fölérni... Mert azért 3440x1440-et meghajtani nem piskóta. -
Rakeem
aktív tag
válasz
Trailblazer #19470 üzenetére
Én fél éve megkaptam "leszúrásként", hogy az új vasamhoz miért cseréltem le a 2048*1152-es 23"-os monitoromat egy 27"-os ívelt FullHD-ra, mondván a 4790K-390X kombóval már lett volna értelme a régi monitoromnak. (Teszem hozzá egy FHD film is hülyén nézett ki a régi monitoromon. Nem volt szép. Az új moncsimon amikor első alkalommal néztem bele egy filmbe, asszony a hátam mögül: "Az új monitorodnak jobb a felbontása? Olyan szép a video..." Mondtam neki, hogy bizony nem jobb a felbontása. Csak sima FHD. Na ez kb a no comment kategória.
A kisebb felbontás a szebb.)
Valahogy mégsem bántam meg a váltást. A mai gémek FHD-ban is elkérik a magukét valódi fullos grafikai beállítás mellett ahhoz hogy 60/80+ fps-t kapjon az ember. Ott meg jön a sync probléma, és akkor eljutok odáig hogy v-synccel 60 fps a limitem. kössszzzziiiii
Inkább mindenhol stabil 60fps és nézem a sz@r FHD felbontást.
4K-ban innentől miért is gondolkozzak játékok terén? A filemek meg FHDban is szépen a 42"-es TV-n. -
törölt tag
válasz
snecy20 #19467 üzenetére
Persze, ilyen gép mellett, amiben még a HKC táp is vigyorog, tellett 4K TV-re... Szerintem úgy viszi a 4K tartalmat, hogy a Youtubeon rákattintott egy 4K címes videóra és megnézte 1080p-ben vagy az 1080p-t a TV felskálázta 4K-ra.
Már csak azért is, mert az APUban nincs a 4Khoz kellő hardveres kodek, így kénytelen lenne erőből legyűrni, amire képtelen. -
TaaT
nagyúr
válasz
"Persze a megfelelő vas sem árt a teljes élvezethez, ami nekünk, átlag egyorrúaknak meglehetősen elérhetetlen."
Ja, elmagyarázhatná vki miért kevés egy i7 2600 a 4K-s youtube videókhoz.Hopp, háttérben futott a Hardline.
-
gban
veterán
válasz
customer114 #19469 üzenetére
Kösz, megnéztem kíváncsiságból egy i5-3320M-mel, szó szerint áll a videó 4k-ban.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Azok szvsz nem valódi 4k-s kódolású videók, némelyik olyan minőség, mintha 720p lenne...
-
Trailblazer
veterán
YouTube-on azért felteszem, lézeng már néhány 4K video. Persze a megfelelő vas sem árt a teljes élvezethez, ami nekünk, átlag egyorrúaknak meglehetősen elérhetetlen. És akkor jön mellé még a csúcskategóriás vga mint igény, ami mondjuk egy-két játékot képes megröccenteni ezen felbontáson.
-
snecy20
nagyúr
Borsodban ez még erősnek számít? No comment, back to 2006.
"Eladóvá vált az asztali gépem. Mindenre alkalmas, futtatja az új játékokat, grafikai munkára is alkalmas és ez már 4K-s videokat is simán viszi az integrált VGA-val. (UHD tv volt rákötve pluszba)"
Őszintén szólva nekem ez kicsit erősnek tűnik hogy a 4k-s videókat simán viszi ez az APU...vélemény erről?
Az én GTX970 pl. küzd néhol a 4k-s videókkal... -
1tom
aktív tag
válasz
seniman #19461 üzenetére
seniman: Igen, ebben lehet valami, de ahogy elnézem ebben nincs is hiány.
x_o_n : Targoncásként jó sok munka akad bárhol, de az arcból tényleg nem ártana visszavenni főleg azért, hogy esetleg valaki komolyan is vegye.
Rakeem: A stílusa az nem egyszerű, igazából Én soha nem adnám így elő magamat.
-
seniman
veterán
-
Rakeem
aktív tag
3x is elolvastam.
Csak nekem tűnik itt ott kissé magyartalannak vagy pongyolán fogalmazottnak a szöveg?A stílus még csak elmegy. Sok ilyen embert ismerek személyesen is. A keveset is szeretné sokkal többnek eladni, és ehhez kell némi "arc" is. Mi földi halandók ezt nagyképűségnek látjuk.
Tömören: a bérigény nagyon komoly. Nettó 800-1000 HUF. Egy jobban frekventált helyen lévő multinál 1-2 túlórával simán össze lehet kaparni ennyit. Főleg mivel van valami értelmes végzettsége, akár csopvez is lehetne.
-
x_o_n
veterán
-
1tom
aktív tag
Érdemes elolvasni, nem semmi mekkora önbizalommal rendelkezik az illető: [link]
-
customer114
őstag
válasz
quailstorm #19457 üzenetére
Persze, hogy komolyan gondolja, de mi lenne a világgal ha mindenki
normá..azonos véleményen lenne?Olvastam én is a használt vga oknyomozatot anno, hát az nem volt semmi.
(#19458) Bird: te sem olvasol mostanában újságot...
-
Bird
addikt
válasz
quailstorm #19457 üzenetére
Nem gondoltam volna, hogy ekkora szupercellát okozok majd.
-
quailstorm
félisten
válasz
customer114 #19454 üzenetére
Nem kívánom tovább szítani a vitát, de akire rászóltam az már elég sok előadást lenyomott arról hogy hogyan kell videokártyát venni mindenki más meg hülye. Én meg meguntam. Szerintem még komolyan is gondolja.
(Április végén volt a legelborultabb megnyilatkozása, részigazságok vannak benne, de nem az ő pénze, az alternatívái meg nagyságrendekkel drágábbak) -
proci985
MODERÁTOR
topik pls. erre ott az amd vs nvidia.
-
SUPREME7
őstag
válasz
customer114 #19452 üzenetére
Kezdődik
Végtelen ciklusba került a topik. Hetente előjön egy videokártya off szál, vagy gyártó vagy teljesítmény vita.
-
customer114
őstag
válasz
quailstorm #19450 üzenetére
Más véleménye nem feltétlen trollkodás, holott a te kommented elég nyílt kötekedés.
-
Bird
addikt
Tanulságos történet....
-
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #19438 üzenetére
Pedig lassan már felül múlja pár szedett-vedett "áruház" garanciával kapcsolatos hozzáállását is.
-
Simi37
őstag
Ezeket jo hallani, mert (mas ajanlasara) nala tervezek venni gepet 300k+ ertekben...
-
kisza25
félisten
válasz
Trailblazer #19438 üzenetére
vettem már tőle pár dolgot és fogok is, bár garanciára eddig még nem volt szükség kopkopkop
-
patomi
őstag
ÚJSZERŰ Intel Core i7 6700K ... Ár: 100 000 Ft Ha ennyiért vennék procit, tuti 4K miatt nem vennék használtat, tök mindegy mennyire újszerű. [link] . Ok lehet, hogy enged belőle pár ezret, de az új doboz nyitogatás akkor is megéri a felárat. No meg csak az én nevemre szól a gari.
#19437 seniman .. Erről nem is beszélve.
-
törölt tag
-
Rakeem
aktív tag
És ezek köztünk járnak... Bármelyik utcasarkon szembe jöhetnek.
Félelmetes.Csak egy dolgot nem értek. Az ilyenek hogy a francba tudnak regisztrálni bárhova is. (pl. Facebook.)
"Hang cuc van eladó erősitővel együtt a márkája teknics watt 410 kèt kimeneteles hangfal watt 1 pár 550 ár 35000 èrdekel cser teló ès bármi"
Ha ezt a mondatot jobban elemzem, olyan mintha google fordító dobta volna ki, csak nem jött össze a betűről betűre átmásolás (ctrl+c ctrl+v már túl nagy skillt igényelne).
-
ViZion
félisten
válasz
DR|FTK|NG #19414 üzenetére
óbazz...
Kicsit ez jut eszembe: vettem egy Loser márkás pólót 15k-ért, csak tudnám mi a f@sz kerül ezen 15k-ba...Rakeem: ez nem is gémer gép, hanem időgép...
'09-ből...
TaaT: ezekért egyszer bannolni fognak... ez már az "emberiség ellen elkövetett bűntett" határa, de minimum bántalmazás
-
customer114
őstag
Oké, már a 2. komment. Ahol lakik.
szerk.: úristen...
-
TaaT
nagyúr
"Rikárdo Nagy – Jófogás
Hang cuc van eladó erősitővel együtt a márkája teknics watt 410 kèt kimeneteles hangfal watt 1 pár 550 ár 35000 èrdekel cser teló ès bármi"
Kommentek. [link]
-
kisza25
félisten
válasz
Rakeem #19416 üzenetére
mondjuk: "eredeti Windows 10 Professional"
ez amiért magyar ember nem ad + pénzt
(#19420) Rakeem: én a laptopomat árulom így (win 10 pro-val), bolti ára 320eFt, de win nélkül kevesebb RAM-al kevesebb garival van 270eFt-tól, nem 1 ember rám írt, win10 nélkül mennyi lenne, csakhogy az oem win10 aktiválás után összekötődik a géppel -
Rakeem
aktív tag
válasz
Rakeem #19415 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből.
Ez is szép gémer gépsárkány
Szinte !!!BAGÓ!!! pénzért. -
Rakeem
aktív tag
válasz
DR|FTK|NG #19414 üzenetére
OMFG...
Mondtam elrohant mellettem a játékos világ... Ennyi, hazamegyek, megy a tűzre a gépem, hát nincs ruhám amiben értékelhető módon le tudnék elé ülni. Hát ezért nem fut a GTA V 200+ fpssel.
Más: Egy gyöngyszem potenciával. Aki megveszi annak nem lesz többet potencia zavara.
Gyáááá: Gémer gép. Leírás végét érdemes megnézni... A hirdetés címével a hardver lista kb összeegyeztethetetlen.
-
Rakeem
aktív tag
válasz
ViZion #19410 üzenetére
Nem lehet, hanem biztos!
A mai világban már csak a különböző perifériáknál kell körbe nézni: gémer head-set, gémer szék, gémer hangrendszer, gémer hangkártya, gémer bill/egér, gémer
egér alátét
Amikor még annak idején én is végeláthatatlan játékmániában szenvedtem, nem voltak ilyen "gémer" vackok.
Bill/egér kombónál az volt a lényeg, hogy legyen pár makró gomb oszt csók, meg a head-set szóljon legalább annyira jól, hogy TS-en a klántársak hangját meg tudjam különböztetni. (Jó azt aláírom azért pl egy CS-ben nem árt ha szépen és tisztán szól, főleg a "trappolás" miatt, stb.)Vagy csak mellettem rohant el a világ...
-
Rakeem
aktív tag
válasz
proci985 #19373 üzenetére
Nekem már az is megfordult a fejemben, hogy az ilyen 40k (bár ez nagyátlagban 200-250k alatti gépekre is igaz) alatti gépek megnevezésében azért van ott a "gémer" szó, mert sokan azt sem tudják mit jelent, csak hallották különböző számítógépek kapcsán, mint a "jóság" jelzőjét.
Viszont ezen analógia szerint, nekem gémer gépem, gémer telefonom, meg gémer autóm van.
Sőt, a legújabb bútorom is gémer. Elvégre jól néz ki és elférnek benne a ruháim, de nem csak összehajtogatva, hanem csak úgy beb@xva, behányva is.
-
customer114
őstag
szerk.: bocsi, látom már mást is linkelte...
-
Aramir
őstag
válasz
#90933760 #19365 üzenetére
"Az egy dolog, hogy nincs súlyhatára, de papíron kívül mást nem tud benne küldeni akkor se."
Ez nem igaz, bármit küldhetsz benne, ami belefér, csak 2Kg-on belül legyen, én pl. a nagyobbikban döglött merevlemezt is postáztam már, bár nyilván körbetekertem bubis csomagolóval.
-
kisza25
félisten
válasz
customer114 #19403 üzenetére
az ingatlanok mellett
-
kisza25
félisten
válasz
customer114 #19400 üzenetére
ott van a hirdetéseim mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600