- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trailblazer
veterán
válasz
kenwood #18599 üzenetére
Nem, esetünkben ez nem így működik. Mivel terhelés közben hangosnak és túlzottan melegedőnek találtam, valamint idle állapotban nem kapcsolja ki a ventijeit, ezért tapasztalatból írtam azt, amit.
@customer114: Összeraktam, csak nem fogadom el. Aki alsó-középkategóriát vett, az nem fog hirtelen duplaannyiba kerülőért sutba dobni minden elvét. Persze biztos lesz ilyen is, de nem jellemző. Nyomja lefelé az árakat, ez is oké, de azért van ennek is egy elméleti határa.
-
kenwood
veterán
válasz
Trailblazer #18596 üzenetére
Igen,az Asus,msi,giga trio mindig ugy mukodik,hogy a harom kozul az a legjobb,ami nekem van,a masik ketto meg szar.
tudod hanyszor talalkoztam mar ezzel ? -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Trailblazer #18593 üzenetére
Nem az a lényeg, hanem hogy ha kijön az legújabb Aston-Martin, akkor talán a Suzuki ára is lejjebb megy, azt a pár hónapot meg már valahogy csak kibírja.
Szerintem -
customer114
őstag
válasz
Trailblazer #18596 üzenetére
Igen, de az új megjelenés le fogja nyomni az árakat valószínűleg globálisan, ezért nem éri meg alsó közép kategóriát se venni mostanában. Azt hittem össze rakod mire gondoltunk.
(#18598) -=RelakS=-:
-
kenwood
veterán
válasz
Ne csak a tobbiek arait nezd,hanem a boltokat is.
Ha 45-46-ert mar ketventis giga windforce van,akkor inkabb a 40 a realis,es 38 az amiert 1-2 nap alatt elmegy.
Persze 42-ert is el fog,csak oda turelem kell, foleg nyaron. -
customer114
őstag
válasz
Írtam, hogy 40e fölött.
..de ha erre akartál asszociálni akkor elismerésem
-
Trailblazer
veterán
@customer114, guftabi96, -=RelakS=-:
Az egy dolog. Suzukival is járnak emberek, és piaca is van. Nem vár mindenki a legújabb Aston-Martinra.
@kenwood: 42-ért igazán reális szerintem a 950, elnézve a többiek árait is.
-
kenwood
veterán
válasz
Trailblazer #18587 üzenetére
4 gigas 380asok mar 50 alatt vannak,igy nem csak a felso,de a kozepkategoria is beszakadt.
a 30k-s 960 tuti kamu,azokat meg mindig 55-60-ert hirdetik.
50-ert kb. 1 nap alatt elmegy a 4gigas 960. -
Akmak
tag
Marketing a javából :'D
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
vagy GTX 1070/1060-ra.
Utóbbi még nem biztos, hogy lesz, legalábbis én még nem hallottam róla -
guftabi96
addikt
válasz
Várják az új kártyákat.
-
customer114
őstag
válasz
google -> amd rx480 release
Én erre tippelek. Én se vennék most vga-t 40e árkategóriától felfelé.
-
Trailblazer
veterán
VGA-t adnék el, és hihetetlen, mennyire befagyott a piac itt az aprón. Láttam, hogy valaki 30k-ra tartott GTX 960-at jegelt, azaz ennyiért tudta eladni. Én is már többedjére viszem le az árat, de egy huncut érdeklődés se sok, annyi sincs. Mindenki nyaral, vagy nyaralásra spórol?
-
zoltanz
nagyúr
válasz
Intelligencs #18583 üzenetére
Sok a lopott holmi, van ahol csak a gyári szám feltüntetésével lehet hirdetni.
-
GZoli7
senior tag
válasz
customer114 #18577 üzenetére
Pedig jelképes összegér, engem érdekelne is. Hiába, szeretek barkácsolni.
Sajnos nem megyek most BP-re. -
Bird
addikt
válasz
Armagedown #18582 üzenetére
Jah én is így gyűjtöm a lomit, meg a vasat.
-
@föccer & Armagedown: Pont ezt a két tippet akartam beírni én is.
Vagy Ausztriából/Németországból származik, vagy pedig lopott. Mondjuk Németországban szerintem csak akkor szokták levágni a zsinórt, ha konkrétan rossz vagy valami baja van. Tehát ez a hangfal akkor valószínűleg rossz. Ha még működőképes lenne, akkor csak simán kirakták volna. Én anno vettem egyszer itt a PH-n 3 db PSX kontrollert (még a zsinórosat), ami német lomtalanításról származott. Nem voltak levágva a zsinórok, és működtek is az irányítók.
-
Armagedown
őstag
válasz
Én úgy tudom, hogy a németek vágják el azoknak a cuccoknak a kébeleit, amelyek már működésképtelenek és ki szeretnék dobni lomtalanításkor, én az ócskapiacokon sok ilyen fúrógépet láttam, tehát ez is egy német kukából van guberálva
-
föccer
nagyúr
válasz
kábeleket elvágták -> betöréses lopásból származik.
üdv, föccer
-
snecy20
nagyúr
válasz
Ez a ''téma adott" lassan megőrjít...
-
HoaryFox
őstag
válasz
Ez még tűzifának se lenne jó
-
customer114
őstag
..de: Tűzifát valaki?
-
-=RelakS=-
veterán
-
seniman
veterán
válasz
Intelligencs #18569 üzenetére
Meg jóárasította is,a harmadára
(#18573) Pickit3
Mindig ezek az időutazós hirdetők....................
Ez tíz éve is csak kompromisszumokkal volt gamer
-
válasz
kenwood #18563 üzenetére
Egyébként egyszerűen kimásolta a szöveget egy valós hirdetésből.
-
Trailblazer
veterán
Mindig ugyanaz az avatar, és lehetőleg a világ végén. (mátészalkai fórumtársak most takarják el a szemeiket)
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már kitiltva.
-
kenwood
veterán
Persze,jelentettem.
Valszeg az egesz csalad ebbol el,mert a telefont egy 30 es 50 kozotti buta nő vette fel.
Abbol a 2-3 mondatbol is egyertelmu volt, hogy a hirdetes szoveget nem o fogalmazta meg. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
shteer #18559 üzenetére
Twitteren jött velem szembe.
(#18560) kenwood
Korábbi kitiltott tag újra próbálkozik Egyezik a telefonszám.
Már jelentettem, hamarosan repül.
-
-
kenwood
veterán
[link]
Egyertelmu volt,hogy uzlet nem lesz,de kivancsisagbol felhivtam.
Kerdezem, mikor lehet megnezni ?
Surgos,ma 4ig el kell adni,mert kell a penz,de postazni is tudom.
Valaszom :
Az nem opcio,mindenkepp szeretnem latni megvasarlas elott
"akkor szopd ki a faszom, hulye kocsog" es lerakta.
Csak koszontem,es megkerdeztem mikor,hol veheto at.
Egy perc alatt jutottunk idaigMar a latszatra sem adnak ezek a csalo fergek.
-
kenwood
veterán
No,mondjuk ez oriasi negativum.
Igy mar nem is kell a haz -
Speed®
titán
Built-in 48 stream processors, support DirectX 11, which brings more realistic effect in the game.
● Formal core Nvidia 560. Modified and upgraded version.Ez igen szép kókány..a saját speckóit se tudják leírni rendesen ráadásul..48SP van benne SMenként, amiből 7 van, így 336SP össz. Szóval ez egy 150W TDPs DX11 GTX560/2GB, jó esetben van is rajta ennyi RAM, nem csak a BIOS jelzi helytelenül. Mindenesetre átverés..mint az összes ilyen.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerintetek ebben mi lehet a bukó?
szerk: Egyelőre a 256bit veri ki a szemem.
De mi lehet valójában ez a kártya?
-
SUPREME7
őstag
válasz
kenwood #18544 üzenetére
Ez nem is annyira vészes, kicsit kusza, de azért helyesírásilag annyira nem szörnyű. Nálam azok a legalja akik muszály, ujj (új helyett) meg amikor két t "helyet" egyet írnak, meg amikór a rővid-hosszu magánhangzókat összevissza írják.
Főnököm például mindet alkalmazza, pár napja írtam meg helyette egy jelentést, összeírta a vázlatot, sírni tudtam volna, hogy ez az ember kétszer annyit keres mint én
-
kenwood
veterán
Azon filozom, hogy a tanarok munkajat ki ellenorzi ?
Szerintem aki kienged az altalanos iskolabol egy olyan embert, mint az alabbi sorok elkovetoje, annak nincs helye a tanari palyan :"eladó a fent megnevezett fekete sony készülékem szép állapotban telecomtol lett vásárolva gari nincsrá biztos a doboza valószinű költözés miatt elmaradhatott sajnos szerintem de majd utána nézek meg még lehet hjogy meg van.
gyári töltö meg van" -
Bird
addikt
válasz
customer114 #18540 üzenetére
A logika nem sámli. Eladja 10-ért. A "vevő" megjavítja helyben, majd ő az eladó ripsz- ropsz törli a pótolhatatlan adatokat.
Jól be kell zsírozni, aztán Dunába vele. Ennél jobb helyet az adatoknak (home poresz) el sem tudok képzelni.
customer114:Huh. Ebbe bele se gondoltam. Egy betű különbség...
-
Bird
addikt
Micsoda specifikáció. További információk a képen!
"Op3ndott bluetooth fejhalagató töröt", de fél év garancia van rá!
"LCD törött Lenovo Vibe X s960 eladó (működik, sötét képernyő)":
Barátnőm telefonja, kb 2 éves, leejtette, elsötétült a képernyő. Nyomkodást érzi.
Mivel nem tudtam lecsatlakoztatni az accountokat és adatok vannak rajta, amiket így nem tudok törölni, kizárólag budapesti átadással tudom átadni a telefont és csak úgy, ha szerelésnél jelen lehetek, hogy utána az adatokat letörölhessem róla.
Amúgy az ár persze irányár.Vannak elképzelések!
Leejtette, képernyő OFF, de működik. Az adatmentés meg....
Még fizetnek is érte.... Mekkora lol.
-
gban
veterán
Helyi, pár éves újonc:
Corsair force sata3 120GB
Ár: 7 000 Ft
Eladnám mivel én gépem fel sem ismeri nem értem ez hogyan van.
Minimálisan melegedik is úgy tudom akkor tökéletesnek kénne lennie lehetséges régebi a gépem és azért ennek érdekében keress.
Posta az árban van utánvétel nincsen jártam már meg vele párszor.
Garanciát nem tudok vállalni nem értek hozzá.Simán megéri....
A második mondat meg egy gyöngyszem, értelmezési meg helyesírási szempontból is, bár utóbbi nem is annyira vészes az általánosan terjedő színvonalhoz képest. -
Chaser
legenda
"Garanciát adok rájuk akár egy hetet is, mert tudom, hogy mit árulok."
... -
gban
veterán
válasz
kenwood #18525 üzenetére
Azért erre is megvan a kiskapu, hogy ne tudják beazonosítani - de tényleg ne adjunk tippeket.
Vagyis simán fantommá tud válni ha akar, kivéve a címe, aminek a megadása pedig szintén lehet oly módon hogy ne maradjon nyoma.
Ha meg sok csomagot adsz fel, és fél év múlva jut el hozzád a gyorsreagálású csapat, nehéz lesz megmondanod, kinek, hova küldted a cuccot, és még ehezebb igazolni, hogy valóban az volt benne amit más fizetett ki.
Szóval van benne azért rizikó az eladó részéről is - jobb mindent körültekntően, óvatosan kezelni. még az ilyenekre is figyelni. -
kenwood
veterán
válasz
Faterkam #18520 üzenetére
Hiba vesznek elo,a csalo csak idot nyert,picit megkavarja a szalakat,de neked lesz egy csomo bizonyitekod,hogy nem voltal benne.
Eleve ott bukik a dolog,hogy lesz egy cime a csalonak, ahova keri a csomagot, plusz azzal,akit atvert valamilyen modon kapcsolatba lep,igy meg egy telefonszam,email,ip a jofogasrol/phrol.
Szerintem semmivel nem nehezebb ezzel lebukni,mintha siman meghirdetsz valamit,es nem adod fel. -
-
gban
veterán
válasz
Faterkam #18515 üzenetére
Ez az amatőr verziója annak, amire felhívtam itt a figyelmet hogy csak óvatosan.
De kenwood kolléga félt hogy tippet adunkk, így töröltettem.van az a csaló kategória aki egyáltalán nem hülye
Szerencsére azért nem teljesen tartozik ebbe a körbe az aktuális próbálkozó.
Ez olyan mint az ismert vicc, amikor kérdik a rendőrt, tudja-e mi az a logika - itt sem sikerült rendesen véghezvinni a dolgot. -
Faterkam
addikt
válasz
Killer01 #18516 üzenetére
Na ok, csak ha elkéri valaki az adataidat, számlaszámod, és arra utal valaki más egy nagyobb összeget, totál más termékkel a megjegyzésbe, akkor téged vesznek elő, mert a fifikás emberke a te adataidat adta meg kamu hirdetésre. Nálad meg bejelentkezik egy drágább termékért, hogy Ő utaltatott ismerőssel, és már nálad is a pénz, te meg postázz. Azért ez nem semmi logika, a csaló részéről!
-
Pickit3
aktív tag
válasz
Killer01 #18516 üzenetére
Mert mondjuk egy senior vagy egy őstag nem b@szhat át.
Ismerősöm még régen innen vett egy ddr3-as ramot egy seniortól akinek 200+ pirosa volt. Ehelyett küldött egy rossz ddr2-es ramot, megreklamálta, de csak annyit mondott, hogy próbálgassa hátha jó lesz... Ennyit erről. -
Faterkam
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
-=RelakS=- #18511 üzenetére
Na jó de egyelőre nem tudjuk, hogy a mobil létezik-e egyáltalán.
-
konikan
aktív tag
Csalós topic átment mostanában dedóba. A mostani utolsó két hsz. bőven befért volna a modkerbe, ehelyett ott tárgyalják ki a dolgokat. Régebben Off-ban sem lehetett nagyon megjegyezni semmit, ha nem volt konkrét dolga az embernek, most meg mindenki össze-vissza írogat
-
sideburns
aktív tag
Faszikám redmi s1 (értsd: 1S) telót árul, kép nélkül:
"Fotót nem tudok rolla késziteni mert nincs mivel le fotózam ugyhogy ha valakit komolyan érdekel jöjjön el és nézze meg!"Másik hirdetése egy fényképezőgép.
-
Bird
addikt
válasz
-=RelakS=- #18502 üzenetére
Kvázi ráintegrálódott, így lett alaplai ficsör mint a régi szép időkben.
Nem tudom iponnál ki töltötte fel a termék lapját, de innét is csókoltatom.
Meg aztán duplán ráintegrálódott videóvezérlőről beszélünk-e, mint ahogy képeken vagy single mód?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mini-ITX
- Autós topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Kék, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- AMD AM5 Alaplapok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!