Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter86
senior tag
válasz
BullZeye
üzenetére
MJX szerintem sokkal népszerűbb és könyebben találni alkatrészt. Manapság csak úgy nyomatják az új modelleket (ráadásul elég jókat is). Nekem 14210 van, anno írtam róla itt. Bár mostanában pihenőpályán van a gép.
Mondjuk egy 16200-as szériából néznék valamit. Egyedül diffit kell cserélni tunning fémre, az a gyengepontjuk. Amúgy facebookon MJX-nek saját csoportja is van, elég sok taggal és aktív. Aliról 1-2 hét alatt megjönnek a cuccok hozzá.
Pár napja az MJX H8H-t nézegettem és nagyon bejön, pedig szerintem egy hét alatt megunnám ezt a crawlerkedést, de egyszerűen rohadt jól néz ki és nagyon jó tudásban is.
Főleg, mert ha az ember ezekkel a basherekkel nyomul, akkor folyamat kell rendelni valami alkatrészt hozzájuk, mert törni fog előbb utóbb. Viszont egy ilyen crawlert mégse nyüstöli úgy az ember és sokáig szép és jó marad. 3D helizést is azért hagytam abba anno, mert nem bírtam azt a nyomást, ami reptetés közben volt, hogyha hibázok akkor százezrek folynak el...
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő