Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
2 éve én is így kezdtem vettem a gyerekeknek egy a979-et a banggood-on
Eddig annyit fejlesztettem rajta, hogy vettem hozzá fém fogaskerekes difiket, meg tengelyt, meg kihajtásokat. Múltkor azt hittem elromlott a kefés 390-es motor, de kimértem a szabályzó adta a 7,4V-ot, mondom nincs mit veszíteni megnézem a motort és a szénkefénél valami beakadt - nem tudtam beazonosítani, valami kis huzaldarab vagy fémforgács ami rövidre zárta és ezért nem működött. Kiműtöttem és jó lett.. Aszfaltos úton úgy pörög mint a chemotoxos légy. Persze kategóriájában nem összehasonlítható a traxxas maxx-al, közben egy ilyet is beszereztem - a gyerekekeknek, na jó nem, ezt magamnak.
Szóval ha van rá keret és úgy érzed vedd meg, megéri az élmény. A banggood gyorsan szállít főleg ha EUból jön.
ZozzMH YouTube csatornáján van BL upgrade, bár nem pontosan az érintett wltoys-ra. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest