- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi123
senior tag
Ha esetleg valakinek aktuális az akku vásárlás, itt van most tűrhető akció:
https://chinahobbyline.com/ -
Levi123
senior tag
Igen rendeltem már 2x 4S 6200 mAh akkut külön-külön rendeléssel. Nem kell tartani a vámtól, szállítástól, mert ha EU raktárat választod ki akkor cseh, lengyel raktárból küldik nincs vám, meg áfa se - mert elméletileg már "megfizették" azaz benne van az árban.
Kemény dobozban küldik ami még be is volt tekerve bubifóliával, + zacskóban. Futár hozta ki ha jól emlékszem express one. -
Levi123
senior tag
Örülök, hogy segítettem.
Tényleg ki lehet fogni ilyen "jóárasított" termékeket. Szuper cuccokat választottál, nem fogsz unatkozni
Ha esetleg akkumulátor érdekel ezt az oldalt is ajánlom: https://chinahobbyline.com/
innen is rendeltem már akkut, futár hozza megbízható. -
Levi123
senior tag
Ha valakit esetleg érdekelne, nagy akciók vannak itt a német oldalon még 3 napig, 10EUR a futár ktg. Schweighofer
Pl. Traxxas wide maxx 200eFt + szállítás ~ 205eFt, Magyarországon 260 akciósan (normál 280eFt) -
Levi123
senior tag
Nekem is van egy a979 lassabb változat, kisfiam 6 évesen használja, de a focipályára szoktunk kimenni, mert ott nem törik úgy mint a ház előtt az utcán
Nagyobb fűben nem jó, nem bírja, de vizes aszfalton nagyon pörög. Ez amit linkeltél emagos link jó áron van szerintem, én 2 éve vettem 27 ezerért a kínai Banggood webáruházból. -
Levi123
senior tag
Ja nekem is a kisfiam 5 éves úgy kezdődött, hogy vettem neki egy banggood-os wltoys a979-et, aztán játszott vele - meg én is
- és vettem egy traxxas maxx-ot, most azt mondja legyen az övé a nagy maxx enyém meg a kicsi
... A focipályán imádja nyél gázon tolni, persze az utcán meg az udvaron nem adom át neki, mert abból tuti baleset lenne. A kis wltoys-al is csak nagy téren próbálkozik, mert törés lesz a vége gyorsan.
Egyébként most pont azon gondolkodtam valami lassú sziklamászó félét kellene beszerezni és azzal ügyeskedne. Ebből mit érdemes alacsonyabb árfekvésben? A kínaiak bírják valameddig? -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
De fogta, de kis használat után már nem, gondolom szétcsapta a fölösleget

A fogaskerék házát elméletileg nem is tudod teljesen feltölteni, a fogaskereket szoktam bekenni, de az a következő tisztításnál is látszik a fogak között...
Max a difinél lehetne teletömni, de oda kell a spéci szilikonos zsír?
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Azt nem tudom mi az előírás az ilyen modelleknél, de én a kínai wltoys-nál és a traxxas maxx-nél a lithium ep2 kék kenőzsírt használom a fogaskerekeknél, ez hőálló és jó mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik, meg van is belőle itthon, mert használom máshol (bringa, csapágyak stb.) én vettem egy 400 g-os tubussal és az sokáig elég (nem itt vettem, nem reklám, csak rákerestem: [link]
A differenciál műben ha jól tudom valami spéci szilikonos zsír van, bár a traxxas-nál még nem szedtem szét, a kínaiba tettem kéket, örült neki, mert csont száraz volt az is
-
Levi123
senior tag
Szia!
A közepes erősségű szerintem megfelel a célnak amit írtál, mi a cégnél loctite rögzítőket használunk. Ebből a közepes szilárdságú oldható szerelésnél normál kéziszerszámmal, de nagyon kell figyelni lazításnál, mert a belső kulcsnyílású imbusz csavarok kisebb méretű fejeit (pl. 1,5 - 2 mm kulcsméret) könnyen "el lehet nyírni/nyalni", utána nehéz oldani, de főleg hernyócsavarnál bevált a közepes szilárdság. A loctite nagyon jó minőségű ipari termék, ezért az ára magas. Szerintem próbáld ki amit linkeltél, mert simán lehet jó, a mannol olaj termékeit használom én is és elégedett vagyok vele.
Itt egy rövid videó miért fontos a menetrögzítés [link] -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Így van Paypal visszatéríti ha elveszik a csomag.
Nekem múltkor volt kínai alkatrész rendelésem és ott még vámkezelés is volt, 700 Ft ha jól emlékszem, azt kellett a postának befizetni. Már a kínai kis csomagokat is vámkezelik, ott van eljárási díj, de az ár miatt még vám nincs. ÁFA-t meg az eladó megfizeti (persze erre figyelni kell vásárlásnál). -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Nekem egy jó darabig a hozzáadott USB csatlakozós töltő volt, amit normál telefontöltőre kell csatlakoztatni. Ezzel töltöttem kb 30 ciklust. Majd kellett beszereznem jobb töltőt ami már a 4 cellás akkut tudja tölteni (skyrc imaxb6), azzal is töltöttem a 2 cellás akkut, megnéztem mennyi különbség van a két cella feszültsége és meglepődtem, hogy ugyanannyi volt, pedig azt nem a balance töltővel töltöttem előtte csak hozzá kapott változattal...
#6647chris-v: igen sokat káromkodik, de elég jó videók szerintem.

-
Levi123
senior tag
2 éve én is így kezdtem vettem a gyerekeknek egy a979-et a banggood-on

Eddig annyit fejlesztettem rajta, hogy vettem hozzá fém fogaskerekes difiket, meg tengelyt, meg kihajtásokat. Múltkor azt hittem elromlott a kefés 390-es motor, de kimértem a szabályzó adta a 7,4V-ot, mondom nincs mit veszíteni megnézem a motort és a szénkefénél valami beakadt - nem tudtam beazonosítani, valami kis huzaldarab vagy fémforgács ami rövidre zárta és ezért nem működött. Kiműtöttem és jó lett.. Aszfaltos úton úgy pörög mint a chemotoxos légy. Persze kategóriájában nem összehasonlítható a traxxas maxx-al, közben egy ilyet is beszereztem - a gyerekekeknek
, na jó nem, ezt magamnak.
Szóval ha van rá keret és úgy érzed vedd meg, megéri az élmény. A banggood gyorsan szállít főleg ha EUból jön.
ZozzMH YouTube csatornáján van BL upgrade, bár nem pontosan az érintett wltoys-ra. [link] -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Szia!
Keresgélj a neten, vannak kifejezetten sziklamászók alacsonyabb árkategóriában, de nem tudom mennyire jók, tartósak. Pl. ez: [link] [link]
Vagy van a Modster márka, ez német oldal de 10EUR a szállítás, ha regisztrálsz kapsz bónusz 10EUR jóváírást. Nézz szét itt [link]
Nálam is ugyanez a hiba, van egy traxxas maxx-om, kisfiamnak (5éves) meg egy wltoys a979, de az is gyors, nem bírja megállni, hogy ne húzza a nyélgázt
Nem rosszak a kínai kisautók se szerintem, csak gyakrabban törnek, bár ott sokkal olcsóbbak a pótalkatrészek mint pl. egy traxxas-nál.
Érdemes még a jófogáson is szétnézni, mert sokan árulnak ilyenkor újakat/használt autókat ami lehet jó vétel... Kínai aliexpressz rendelés már szerintem karácsonyig nem fér bele.
@#6568Kiscsőke: Nézd meg ezeket esetleg Te is. -
Levi123
senior tag
Jó lett rá a csatlakozó amit írtál, ráforrasztottam, mert eredetileg xt90-es csatlakozóval jött az akku... köszi a tippet. [kép] [kép]
Egyébként jó az akku, most rendeltem még egyet a https://chinahobbyline.com/
oldalon ingyen posta van EU raktárból. Pl. 6200mAh akkut vettem 16eFt-ért. Akit érdekel nézzen szét, szerintem jó áron van. Az előző akkut aliexpress-ről rendeltem drágábban. -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Lipo 4s akkuról van szó. Traxxas csatlakozó lesz ráforrasztva.
Van 4s traxxas akkumulátorom, azt is csak ilyen átalakítóval tudom tölteni, nincs traxxas gyári töltőm, skyrc imax b6ac töltővel működik. Köszi a tanácsot!
@tvamos: Az nem tiszta még, hogy amit linkeltél trx csatlakozót az téglalap alakú és a szabályzó foglalata és a traxxas akkun is ilyen van [link] és nem ilyen téglalap alakú [link] ez is jó az újabb típusba? -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Esetleg van valakinek ötlete, hogy milyen átalakítót kellene beszerezni ahhoz, hogy egy traxxas vxl-4s szabályzó gyári akku csatlakozójához tudjam csatlakoztatni a nem traxxas akkumulátort ami XT90-es?
Erről a szabályzóról van szó: [link]
Az akkura forrasztok szivesen, de a szabályzóra nem lehet a garancia miatt...
Köszönöm! -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Nézd meg esetleg ezt a videót [link] itt bemutatásra kerül a RC Wltoys 144001 kisautó is, ez szerintem jobb választás az a979-nél is.
Focipályán voltunk kisfiammal, ott van hely nem megy neki semminek - nyélgázon húzza neki és még így is megy kb 20 percet
Picit nagyobb volt a fű, nem frissen vágott, de még azon is elment, kicsit a kihajtásoknál betekerte a füvet, de azt ki lehet gyorsan tisztítani. -
Levi123
senior tag
Kínai cellák, Kínából
Nem tudom mennyire jó márka ez a cnhl.
A kérdés az, hogy pl. rendel valaki magyar webáruházból pl.: itt néztem, azok milyenek lesznek.. Az ár tuti magasabb lesz, bár ott ír valamennyi garanciát. A minőségre írják: "A Conrad-Energy Eco-Line LiPo akkuk megbízhatósága és tartóssága meggyőző" -
Levi123
senior tag
Ha berakod a kosárba, alul meg lehet nézni a szállítási ktg-et.
EU-ból érdemes rendelni szerintem akkor tuti nem lesz rajta semmi egyéb ktg.
Alul nekem 10$-t számolt, 99$ után ingyenes: "Shipping Cost (Free over US$99) at $9.99"
Még én se rendeltem innen, de most nagyon fontolgatom.. ha paypal fizetést választod szerintem nincs kockázat. -
Levi123
senior tag
-
Levi123
senior tag
Szia!
A WltoysA979 -ről tudok nyilatkozni, ilyen játékot rendeltem a banggood-ról. Szórakoztató, alap akkuval kb 20 percet megy, de ha nem nyúzod nagyon lehet fél óra is. Nálam a kisfiam (5 éves) és a kislányom (7 éves) játszik vele + én is kicsit. Az autó jól megy, nyél gázon kormányt alászedve pörög mint a chemotoxos légy
, nálam annyit ment terepen amikor lementek az útról és a szomszéd füvét csapatták
A kerekei összevissza lógnak, mert csak siklócsapágy van, nem gördülő, így kikopott, első kerekek széttartással vannak, én nem tudok vele egyenesen menni, akárhogy állítottam a távirányítón, feladtam, így használuk.
Rendeltem hozzá kínai piacról első és hátsó difit (mert a gyári difi az műanyag belső fogaskerekes és ott szétment valami, mert kerregett és a gáz húzásakor darált) meg az összekötő tengelyt fogaskerekekkel. Ez 11eFt volt, ennyit költöttem rá.
Már lassan egy éve lesz meg a kisautó, megszerettem az autózást így rendeltem egy Traxxas Maxx-ot
, azt még nem próbáltam ki, de már úton van hozzám, nagyon várom. -
Levi123
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyobb fűben nem jó, nem bírja, de vizes aszfalton nagyon pörög. Ez amit linkeltél emagos link jó áron van szerintem, én 2 éve vettem 27 ezerért a kínai Banggood webáruházból.

, na jó nem, ezt magamnak.