Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
És azzal mit érek, ha 10cmről jó?
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.A linkelt cucc érdekes, bár most már nem tudom mit gondoljak róluk, talán ha valami tesztet látnék a kütyükről, de majd lehet rákeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- GAMER PC - i7-7700 / 16GB / GTX 1050 Ti / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Asztali PC , i7 7700 , GTX 1080 , 16GB DDR4 , 256GB SSD , 500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.
wassermann