- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
moli.hu
üzenetére
És azzal mit érek, ha 10cmről jó?
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.A linkelt cucc érdekes, bár most már nem tudom mit gondoljak róluk, talán ha valami tesztet látnék a kütyükről, de majd lehet rákeresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- CSX DDR4 16GB 2666MHz ram, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Attól még ugyanúgy használhatatlan értelmes módon, nem fogok belebújni a routerbe. Esetleg látom, hogy úgy is ugyanúgy gyenge-e, de nem különösebben vagyok vele kisegítve, még egy ilyet nem rendelnék úgysem, hogy az hátha jobb. Csak azért furcsállom, mert valaki itt használ ilyet, ezért is vettem.
wassermann