Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batabe
senior tag
válasz
wassermann
üzenetére
ez világos, de azt gondoltam, hogy valamilyen inputot lehet neki adni, amivel bekapcsol, annak ellenére, hogy folyamatosan áram alatt van. tegnap olvastam valahol, mindjárt megkeresem, ahol szó volt az időzített kikapcsolásról, és mintha ott lett volna szó arról, hogyan lehet visszakapcsolni.
a tápot a tv-usb portjáról adjuk, és ahogy bekapcsoljuk, kapja az áramot és bekapcsol. mondjuk szerintem kétséges, hgoy a TV usb portja tud-e elég kraftot leadni neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Battlefield 6
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Torrent meghívó kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi