Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
Sziasztok!
Rpi3b üzemel (egy külső 1TB-os vinyóval és deluge + SAMBA + miniDLNA szerver szolgáltatásokkal) most itthon Raspbiannal. Beújítottam egy 4K-s TV-t és rájöttem - utólag - hogy sajna ezt az adatfolyamot nem bírja a HDD/USB/ETHERNET együttes. Most olyan alternatívát keresek ami olvasásban kiszolgálja a 2160p-s filmek bitsűrűségét a fent említett szolgáltatásokkal együtt. Első körben RPi4-re gondoltam mivel itt már nincs megosztva az USB és az ETHERNET csati errőforrásilag abból is valami kis RAM-os verziót. Jól ötletelek vagy van valami más alternatíva kártyapc piacon?
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
wassermann