Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Máté tíz pró
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
A htop allapot teljesen egeszsegesnek tunik.
Alapertelmezesben a swappiness 60-on van (mint atlagos desktop rendszernel). Kb 2/3 - 3/4 telitettsegnel kezdi el a rendszer a lapozofajlt hasznalni. Szerintem olyan nincs hogy tele van a memoria es a lapozofajl nincs hasznalatban. (csak ha swappiness nagyon kicsire van allitva)
Tudnal csinalni kepernyofotot amikor elfogy a memoria? Szerintem nem az lesz a ludas.
Van egy angol leiras, de meg kell hogy mondjam, nekem is kicsit magas hogy mikor lapoz mert elegge dinamikusan van meghatarozva. Link
"So, if the system's distress value is low and swappiness is set to 60, the system will not swap process memory until 80% of the total RAM in the system is allocated"
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VGA kibeszélő offtopik
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest