Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3899) vzoltan


vzoltan
aktív tag

Feltalaltam a spanyolviaszt :)
De azert leirom hatha mas nem ismeri meg:

OwnCloud

Lenyegeben sajat dropbox, raraktam raspberry-re igy innentol kezdve akkora tarhelyem van a felhoben amekkorat en akarok, es nem kell elfogadnom mindenfele TOS-t (afsz) valamint az adataim 100%ban a sajatom marad stb...

Mivel a dropbox lenyege h bizonyos fileokat a vilag masik felen is elerhessek, illetve onnan felmasolhassak kesobbi hasznalatra, es ezt az owncloud teljes egeszeben (sot meg tobb dolgot is, telepitheto appok segitsegevel) ellatja, pihenore raktam a dropboxt.

Hajra owncloud! :)

Ui: termeszetesen barmilyen webserverre telepitheto igy pl mar meglevo sajatdomain.com-ra is feltelepitheto (probaltam godaddy.com -on az egyik domainem ala, es mukodokepes a dolog, de a pi-n szimpatikusabb :) )

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.