Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem is az eltávolítás a gond, hanem úgy összekötni két PAD-et, hogy ne legyen az a 3-as PAD csoport egy nagy óngolyó... Vezeték, meg pláne nem fér oda.
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás! 
Nem emberi módosításra tervezték az biztos... Ránézésre egy 0201-es tok lehet, vagy mégkisebb... Agyvérzés nélkül dolgozni 0402 alatt elég nehéz...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Crimson Desert
- E-roller topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nissan klub
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- HP Z2 Mini G9 - i714700 /32gb/512gb/nVidia T1000 (GB
- DELL 7060 Mini PC - Core i5 8500T 16GB vagy 32GB ram - 256/512GB SSD - csak pár db
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- RTX 3060 Ti Gamer PC 200+ FPS RGB Azonnal vihető
- MSI Cyborg 15 Gaming Laptop - i7 / RTX 4060 / 144Hz - Garanciás, Újszerű
- Xbox One / Xbox Series játékok
- 180 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Lenovo Yoga PRO 9 Ultra 9 285H 32GB RAM 2TB SSD RTX 5060 8GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP Probook 445R G6,FHD,14",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Berektam a leghegyesebb pákahegyet a wellerbe, de még az is virslinek tűnt... Olyasmire gondoltam, hogy simán összehúzom ónnal a nullás ellenállás helyett, mivel akkor 99% hogy az eredeti antenna vezetősáv is érintett lesz, azt egyszerűen elvágom szikével. Csak nem akartam nekiesni, hátha valaki már küzdött vele, mivel ez eléggé egyirányú megoldás!