- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Ahogy írtam, nem vagyok szakértő. Utána néztem a neten, és több helyen is a "hivatalos" raspberry Pi táp mint 5,1 voltos, 2,5 amperes van hirdetve, tehát igaz kell hogy legyen az 5,1 voltos táp is. Nézz utána nyugodtan. Persze sok más helyen meg 5V 3A szerepel, tehát mindkettő igaz lehet.
A másik, egy 10-12 ezer forintos géphez nem tudom elképzelni, hogy alapból egy mercedes kategóriájú tápokat konstruálnának. Talán nem egy zaporozsec, de egy opel színvonalú táp elég kell, hogy legyen. Az általam belinkelt darab nem éppen filléres vacak, az ottani árakat tekintve. Az itt kapható darabok pedig ugyanazok a "filléres kacatok", azokat is ugyanonnan hozzák be, csak itt aztán dupla áron (vagy még drágábban) árulják. Már évek óta rendelek elég sok mindent onnan, és egyáltalán nem volt több probléma az ott rendeltekkel, mint az itt vásárolt dolgokkal.
Végezetül, az általad belinkelt táp ára majdnem 90 EUR, vagyis 12-13-szor annyi, mint a hivatalos Raspi táp ára. Nem érzed, hogy nem volt tisztességes ez az összehasonlítás? Nekem úgy hangzott, mintha csak le akarnád járatni a kinti beszerzést, és ösztönöznéd az itteni, túlárazott termékek vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Ingatlanos topic!
- Sweet.tv - internetes TV
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Asztali PC , i7 6700K , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 256GB m.2 , 500GB HDD
- Apple Mac Studio M1 Max (10C CPU / 24C GPU) 32 GB 512 GB hibátlan
- Intel i3-10100F + RX 5500 XT 4GB + kingston hyperx fury 32gb 2x16gb + B460M-DS3H Félkonfig eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest