Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztoja
csendes tag
Ahogy írtam, nem vagyok szakértő. Utána néztem a neten, és több helyen is a "hivatalos" raspberry Pi táp mint 5,1 voltos, 2,5 amperes van hirdetve, tehát igaz kell hogy legyen az 5,1 voltos táp is. Nézz utána nyugodtan. Persze sok más helyen meg 5V 3A szerepel, tehát mindkettő igaz lehet.
A másik, egy 10-12 ezer forintos géphez nem tudom elképzelni, hogy alapból egy mercedes kategóriájú tápokat konstruálnának. Talán nem egy zaporozsec, de egy opel színvonalú táp elég kell, hogy legyen. Az általam belinkelt darab nem éppen filléres vacak, az ottani árakat tekintve. Az itt kapható darabok pedig ugyanazok a "filléres kacatok", azokat is ugyanonnan hozzák be, csak itt aztán dupla áron (vagy még drágábban) árulják. Már évek óta rendelek elég sok mindent onnan, és egyáltalán nem volt több probléma az ott rendeltekkel, mint az itt vásárolt dolgokkal.
Végezetül, az általad belinkelt táp ára majdnem 90 EUR, vagyis 12-13-szor annyi, mint a hivatalos Raspi táp ára. Nem érzed, hogy nem volt tisztességes ez az összehasonlítás? Nekem úgy hangzott, mintha csak le akarnád járatni a kinti beszerzést, és ösztönöznéd az itteni, túlárazott termékek vásárlását.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- World of Tanks - MMO
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- DELL 7040 SFF Core i5 6500 //8GB DDR4 //250GB SSD - tetején kis nyomódűs
- Asztali PC , R5 5500 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11850H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann