Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latitude
aktív tag
Köszönöm a választ, azóta én is egykicsit utána olvastam. Valószínűleg nem futna/nem tudna futni a kettő egy időben.
Más jellegű kérdés. Megérkezett az rpi4-hez az alu ház, ami egy nagy hűtőborada is egyben (én is a venntilátor nélküli verziót rendeltem). A kérdésem az, hogy az alsó borda kb mennyire melegszik át? Ugyan is egy farost lemez lapra szeretném ráfogatni az eszközt. Gondolom nem tud annyira átmelegedni, hogy az esetleg tüzet okozzon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- -44% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14400, 16GB DDR5 RAM, 512GB NVMe, DVD-RW, ÚJ HU bill+egér
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 2K OLED 165Hz 500NIT
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann