Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt elég rosszul látod. Én például elsőként válaszoltam a kérdésre, érdemi választ kapott, jóindulatúlag tettem pár megjegyzést, annak ellenére, hogy felszökött a vér az agyamba mikor elolvastam a hirdetést. Az összes "kötözködés" pedig szintén jóindulatú "nem eszik olyan forrón a kását" típusú megjegyzés volt, amik a projekt lehetséges buktatóira mutattak rá.
Szívesen segítek, ingyen, a szabadidőmből, ahogy Te is, mert jól esik segíteni, de amikor valaki nem segítséget kér, hanem idejön, és kijelenti, hogy elvállalt egy munkát, amiért pénzt fog felvenni, abban a biztos tudatban, hogy majd valaki megcsinálja helyette a melót, és ehhez keres egy madarat, hát ne haragudj... Mégsem szóltam semmit egész addig, amíg be nem másolta neked újra a hirdetést, válasz helyett. Az én kérdésemre sem válaszolt.
Pedig nem egy munkahelyi projektben segítettem már (pl arduino topikban pont most nemrég) olyanoknak, akik nekiláttak maguk megcsinálni valamit, de elakadtak és segítséget kértek. Tehát még csak nem is az irigység motivál...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iOS alkalmazások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP Z240 Komplett asztali pc, garanciával, 1050ti 4GB Videóval!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Asztali PC , i7 6700K , RX 5700 XT , 16GB RAM , 480GB SSD
- i5 GAMER PC ÁRON ALUL ELADÓ!
- Új, Gamer félgép - ASRock B760M-HDV/M.2 + Intel I5 13400F + TeamGroup Vulcan 2x16GB DDR5 6000MHz
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest