- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt elég rosszul látod. Én például elsőként válaszoltam a kérdésre, érdemi választ kapott, jóindulatúlag tettem pár megjegyzést, annak ellenére, hogy felszökött a vér az agyamba mikor elolvastam a hirdetést. Az összes "kötözködés" pedig szintén jóindulatú "nem eszik olyan forrón a kását" típusú megjegyzés volt, amik a projekt lehetséges buktatóira mutattak rá.
Szívesen segítek, ingyen, a szabadidőmből, ahogy Te is, mert jól esik segíteni, de amikor valaki nem segítséget kér, hanem idejön, és kijelenti, hogy elvállalt egy munkát, amiért pénzt fog felvenni, abban a biztos tudatban, hogy majd valaki megcsinálja helyette a melót, és ehhez keres egy madarat, hát ne haragudj... Mégsem szóltam semmit egész addig, amíg be nem másolta neked újra a hirdetést, válasz helyett. Az én kérdésemre sem válaszolt.
Pedig nem egy munkahelyi projektben segítettem már (pl arduino topikban pont most nemrég) olyanoknak, akik nekiláttak maguk megcsinálni valamit, de elakadtak és segítséget kértek. Tehát még csak nem is az irigység motivál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Kedvenc zene a mai napra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Amd Ryzen 5 3600xt, Zotac Rtx 2060 12GB, 24 GB Crosair 3200MHz, komplet gamergép.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Félkonfig - ASUS WS X299 SAGE / i9-10940X / 128GB DDR4 / 1TB + 2TB M.2 SSD / - Egyben vagy Bontva
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3080 Ti , 32GB RAM , 1TB NVME
- Asus H310M-K,i7-8700K,16GB,RTX 2060(6GB),256SSD,500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest