Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Raspbian Jessie van most a 16GB Samsung SDHC kártyán. Szerettem volna előlről kezdeni mindent és feltenni az új Raspbian Strech-t, DE nem tudom formázni az SD kártyát. Próbáltam neten utána nézni és láttam millió megoldást, de nekem valahogy egyik sem válik be. Kamera nem tudja formázni, SD Card Fromatter nem tudja formázni, Diskpart sem jó, Win32DiskImager látszólag felrakja rá az új image-t, de mégsem, Rufus ugyan ez. Sehogy sem tudom formázni az SD kártyát, ráadásul ha törlök róla fileokat és utána formázom(nyilván hibára fut...), akkor visszaáll az összes eredeti file a kártyán.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Assetto Corsa Rally
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- További aktív témák...
- Gamer PC jó áron! Ryzen 7 5800X/Rog RTX2080 Super/1TB SSD
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Eladó többfajta rig keret! + tartozékok!!!!!!!
- HP 2400 WAT szervertáp - HASZNÁLATLAN
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valakinek ötlet?
wassermann