Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mana86
tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Raspbian Jessie van most a 16GB Samsung SDHC kártyán. Szerettem volna előlről kezdeni mindent és feltenni az új Raspbian Strech-t, DE nem tudom formázni az SD kártyát. Próbáltam neten utána nézni és láttam millió megoldást, de nekem valahogy egyik sem válik be. Kamera nem tudja formázni, SD Card Fromatter nem tudja formázni, Diskpart sem jó, Win32DiskImager látszólag felrakja rá az új image-t, de mégsem, Rufus ugyan ez. Sehogy sem tudom formázni az SD kártyát, ráadásul ha törlök róla fileokat és utána formázom(nyilván hibára fut...), akkor visszaáll az összes eredeti file a kártyán.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OLED TV topic
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Arc Raiders
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Valakinek ötlet?
wassermann