- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yoshida
aktív tag
válasz
Arcanus
üzenetére
Közben találtam kemény 4-5 parancsot amivel működésre lehet bírni a transmisssiont, azt hittem bonyolultabb...
Arcanus: Szerintem nézz be az "Okos Otthon / Smart Home" topikba
Többféle lehetőség van, akár teljesen gyári rendszertől, a magad forrasztod össze a micro controllert, és menteted adatbázisba végletig.A pi is teljesen alkalmas adatbázis, és webszerver futtatására, nem muszáj "felhőzni".
És ha vpn mögé rakod az otthoni rendszert, egész jól le is tudod védeni az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Többféle lehetőség van, akár teljesen gyári rendszertől, a magad forrasztod össze a micro controllert, és menteted adatbázisba végletig.
wassermann