- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teagol
aktív tag
Csatolva volt egy külső hdd, ezt leállítás után kihúztam.
Ezután többször hiba nélkül indult a rendszer.Tegnap Remmina-ból lett kikapcsolva, megvártam amíg leáll.
A következő indításnál már a hibaüzenet fogadott.
Már máskor is jártam így, egy újratelepítés után minden rendben volt.
Ezt most szeretném elkerülni!Olvastam, hogy pl. kisebb áramszünet után fordul elő.
Gyerek mellett most nem nagyon van időm most, ezért kérdeztem, hogy van-e nektek valami kész megoldás rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- OpenWRT topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- I5, GTX 1050 Ti, 16GB DDR4 PC
- ELADÓ tisztasagi-festes-budapesten.hu és zuglofestes.hu domain
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman S2 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann