Új hozzászólás Aktív témák

• Yoshida

aktív tag

Sziasztok, most találtam ezt a fórumot, kb április óta van egy PI3B-m, elsődleges funkciója hogy egy arduino gateway-t szolgáljon ki a domoticz alkalmazás, raspbian alatt. Ez a része megy is, stabil (mióta jó usb kábelt használok.. :) ), viszont ha már ott van a TV mögött, akkor gondoltam hdmin rákötöm, és kipróbálom a KODI-t, eddig PC-n futott win alatt a legnagyobb megelégedésemre.
    Fel is ment, viszont a menün kívül nem sikerült működésre bírni. HDMI-n a kodi átadja a hangot a tv-re (nincs erősítő köztük), a menüben tudok lépkedni, hangja is van, viszont egy smb sharet a pc-ről bemountolva arról nem tud lejátszani semmit. Vagy elindul a film fekete képpel, vagy kifagy a kodi. A media libraryhoz hozzá tudta adni a filmeket, de lejátszással gond van.

Kérdés, hogy kéne valamit finomhangolni, hogy jó legyen, vagy raspbian nem ajánlott KODI-hoz, vagy más lehet a gond? Fut VNC szerver is a PI-n, ez lehet gond?

Használja valaki raspbiannal a kodit?

Visszakerestem a kodi szóra, de nem nagyon találtam ilyen problémát eddig itt.

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés