Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Én nemrég használtam pár hétig egy ilyen rendszert - falunkban csak analóg van, szüleim meg vettek egy 55"-os TV-t, és szinte fájt ránézni, ezért melóhelyen egy RPi1-est beraktam egy T230-as tunerrel, portnyitás, otthon beírtam a TV melletti okosítón az IP-t és a user/passt, és boldogan nézték.
Üröm az örömben, hogy csak ők, ergo ha elalváshoz akartam nézni egy kis Comedy Centralt, akkor nem tudtam, mert csak egy tuner volt
Celtis
Próbáltad külső tápos HUBról? Én ilyet akkor kaptam, ha nem volt már elég a Pi tápja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Strapabíróbb és funkciógazdagabb lett a Galaxy SmartTag2
- AMD FX
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann