- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Srácok, köszönöm a sok segítséget.
(#24901) Celtis:
Ez volt az egyik első szög...
Idáig azért nem merészkedek. Ehhez az én tudásom kevés. Ha kell fúrok, faragok, vágok, forrasztok. De a programozás...
Egyszerűbb kód(részletekkel) még csak csak, de ilyen szinten már nem merek.(#24902) Csicsóka:
A kínai szélessávúakat csak példának linkeltem.(#24903) PHoNX:
Köszönöm. A Pimusicbox-szal ismerkedek. Érdekes. Ha FM vételre is rá lehetne venni, jó kiindulási alap lehetne, emellett, ha lenne nonweb GUI-ja, ideális lenne.(#24904) envagyok:
Szimpatikusnak tűnik. Tetszik, mert a GPIO sornak van átvezetése és ha kell, erre is lehet mét paneletek illeszteni (esetemben pl. LCD) Ha jól értelmeztem ez látja el a Pi-t is ménküvel, mert azt írják, hogy ha ez a Pi-n van, ne csatlakoztassuk a Pi-re 5V-os tápot. Ha megvalósul a tervem, akkor 90%, hogy ez lesz a befutó. Tápnak gondolom megfelel valami normálisabb univerzális.(#24907) Silent_Bob47:
Reggelente Kossuth rádió, napközben meg valami ami kicsivel komolyabb, mint Bundás Pumi. Ez a felhasználási terület, minden, csak nem audiofil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Háztartási gépek
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- HP UPS R5500 XR intl (326528-002) - Szünetmentes tápegység
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Asztali PC , i7 6700K , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Idáig azért nem merészkedek. Ehhez az én tudásom kevés. Ha kell fúrok, faragok, vágok, forrasztok. De a programozás...
Egyszerűbb kód(részletekkel) még csak csak, de ilyen szinten már nem merek.
wassermann