Hirdetés
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Másik küldetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
dugesz77
üzenetére
Nekem is van 8GB-os Mixza, eddig minden ok vele. Kicsit kisebb csak a valós kapacitása, mint a sandiskemnek. (ez normális, nem egyforma kapacitásúak a különböző gyártmályú, sorozatú kártyák)
(#19838) havri1
nálam a zeroval folyton korrupt lett a kártya, aztán próbálgatással kiderült, hogy a gyári tuning 1GHz mellett nem volt stabil semmilyen kártyával. Visszavettem az első generációsokra jellemző 700MHz-es tempóra és utána semmi gondot nem tapasztaltam vele.
Persze előforulhat, hogy valamelyik kártyafajta kevésbé stabil a pi-ben. Nem teljesen szabványos az, ahogy a pi kezeli. UHS-i módot nem támogat a pi kártyaolvasója, hanem a korábbi módot húzták feljebb, hogy jobb sebességet adjon.(#19843) lacko6
ahogy már írtam, a h265-öt proci izomból tudja csak lejátszani a pi. Csodálkozom, hogy egyáltalán képes valamennyire vállalhozó módon vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EAFC 26
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann