- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox tulajok OFF topicja
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Hálózati / IP kamera
- Napelem
- iOS alkalmazások
- BestBuy ruhás topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- AMD Gamer PC - Ryzen 7900X / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe - Beszámítás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Asztali PC , i3 10100 , GTX 1660 Ti , 16GB DDR4 , 500GB NVME
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann