Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- World of Tanks - MMO
- EAFC 26
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Parfüm topik
- Milyen egeret válasszak?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ELADÓ FÉL SETUP I7 7700K 16GB RAM
- Gamer PC - i5 12400f, RX 6700XT, 16gb RAM + Garancia
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann