- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Ivqkzy-: 2. gépem
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szunyika
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Raspberry Pi 2-t, de nem egyértelmű számomra, hogy jó lesz-e a TV-hez vagy sem, vagyis hogy a TV távirányítójával tudjam irányítani a Raspberry-t.
(TV: Sony Bravia KDL-42W650A)Tudom, hogy HDMI-CEC kell hozzá hogy működjön és azt is tudom, hogy a Sony esetében egy Bravia Sync-nek hívják, tehát elvileg minden okés.
Azért a biztonság kedvéért küldtem egy emailt a Sony-nak hogy tutira úgy van-e ahogy én gondolom - és láss csodát nem biztos hogy jó lesz
Idézem a választ;
A Bravia Sync funkció csak Sony termékek esetén elérhető, bár a funkció a HDMI CEC protokol alapján működik, de kizárólag a Bravia Sync funkciót támogató eszközökön.
Az általános HDMI CEC nem támogatott az eszközön.
Megértését köszönjük.Na most akkor értelmezzük; HDMI CEC protokollt használ, de azt csak Sony termék érti meg... Általános HDMI CEC eszköz azt nem érti meg.
Némi ellentmondást látok ebben.Valaki tud nekem erre valamit mondani? Nem akarok potyára venni egy Raspberry-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged