Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Őskoczka
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Igen, én ezt a Hama-t használom. Hogy mennyit bír fogalmam sincs, már egy jó ideje megvan, de még nem jelzett, hogy merülne benne az elem.
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
Néztem a Rapoo-t is, de nem igazán tetszett. Nem igazán lehet kézben tartani, mert nincs hol fogni, mindenhol gombok vannak. Az touchpad része sem tetszett, hiányoltam a hagyományos egér "görgőt" és a jobb/bal gombokat. A Rapoo inkább asztali billentyűzet, én csak feszengtem vele a fotelban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte félkonfig
- Ryzen 7 9800X3D / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / ÚJ ÉPÍTÉS / GARANCIÁS
- 6db Samsung 8GB DDR4 ECC Registered szerver RAM (M393A1G43DB0-CPB)
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Erős GAMER PC + 120 Hz monitor GTX 1080 Ryzen 3300X Azonnal használható Kipróbálható
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ceruza aksival még nem próbáltam, de szerintem azzal hamar jelezne, mert az alapban is csak 1,2V.
wassermann