Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackdeath12
csendes tag
válasz
Mr Dini
üzenetére
Mr Dini
Szia, nem nagyon értem, mit mondasz. Hogy bontsam ki? su-alatt mit értesz? mert azt vágom mi az a SuperSU, de az 1 apk... system/app mappába mit rakjak be akkor? hogy van ez?
ADB-n keresztül lenne a legegyszerűbb, azt elmagyaráznád hogy kell?
Nagyon suta vagyok a linuxhoz, ezért vagyok ilyen nokedli....
Kerestem minden oldalon de eddig 1 lépést se tudtam megtenni előre... :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- INGYENES SZÁLLÍTÁS - HP EliteDesk 800 (i7-4770, 16GB, NVIDIA, monitor, bill., egér, W11, MS-Office)
- Gamer PC RTX 5080 AMP Extreme Ultra / i5-14600K / DDR5 / Garanciás hibátlan állapotban!
- INGYEN POSTA -Prémium V901 - DDR5 - Intel i5-14600KF -RTX 5060Ti -32GB -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- RTX 5070 Ti/ Ryzen 7 7700X/ PRIME X670-P/ Freezer 36/ új, bontatlan/ garancia/ ingyen foxpost
- 4gen i7 GAMER pc
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann