- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Beneveztem én is egy Pi2-vel, OpenElec+Kodi előtelepített OS-sel. Összekötöttem mindent amit kellett (táp, HDMI, Ethernet, aktív USB hub), ki is próbáltam egy filmmel, öröm és boldogság.
Lenne viszont pár kérdésem. Árt neki ha áramtalanítom amikor nem használom? És ami fontosabb. Milyen távirányítóval működik? A tv-jével nem igazán. Dektop pc-ről, esetleg okostelefonnal lehet vezérelni? Ugyanazon routerre vannak kötve. A pc merevlemezét el tudom érni róla, hogy ne kelljen másolgatni a tartalmakat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- További aktív témák...
- Gamer pc
- Saját PC beszámításra vagy átépítésre keresek
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest