Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Kezdő rpi2 felhasználóként lenne kérdésem.Elsösorban médialejátszónak használom tv re kötve hdmin. A forumot olvasva sikeresen felraktam,beállítgattam a kodit licenszeltem stb. ami nélkületek nem ment volna ilyen egyszerüen. Viszont smbn a nasról lejátszott nagy felbontásu filmek akadoznak ezért kiprobálom az osmc renszert is .Telepités ok a kérdés az,hogy ezen hogy kell az mpeg llicenszeket regisztrálni,az rpin az usb áramot megemelni egy plussz hddhez ,mit érdemes még piszkálni,hogy stabil gyors rendszer legyen? Putty fix ip van, nem muszáj részletes leirás (bár jó ha van a forumon) elég lenne pár hasznos link az utmutatásokhoz. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann