Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VodaDroid
csendes tag
Kodiban kiraktam egypár kedvenc mappát saját menüpontnak,hogy szétválasszam a meséket a nem meséktől.Azt be tudom állítani hogy magától megjelenjenek itt is a borítók? Ha nyomok egy it és választok képet akkor megy de ha nem muszáj nem szeretném egyesével kiválasztani. Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
válasz
yossarian14
üzenetére

-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Rpi2 nél kodival,openelec/OSMC, mostanában médiatár frissítésnél betallóz egy csomó filmet aminek csak egy szám a címe Pl 4,11,36 stb. Talál hozzá adatot borítót de a filmek persze nem elérhetőek felajánlja a törlést vagy médiatár tisztításnál törli őket.Hogy tudom kideríteni ezeknek a forrását hogy töröljem esetleg vmi beállítás kell,hogy ne jelenjenek meg ? A médiákat egy routerre kötött hdd ben lévő film/sorozat forrásból keresi.Köszi.
-
VodaDroid
csendes tag
Sziasztok! Kezdő rpi2 felhasználóként lenne kérdésem.Elsösorban médialejátszónak használom tv re kötve hdmin. A forumot olvasva sikeresen felraktam,beállítgattam a kodit licenszeltem stb. ami nélkületek nem ment volna ilyen egyszerüen. Viszont smbn a nasról lejátszott nagy felbontásu filmek akadoznak ezért kiprobálom az osmc renszert is .Telepités ok a kérdés az,hogy ezen hogy kell az mpeg llicenszeket regisztrálni,az rpin az usb áramot megemelni egy plussz hddhez ,mit érdemes még piszkálni,hogy stabil gyors rendszer legyen? Putty fix ip van, nem muszáj részletes leirás (bár jó ha van a forumon) elég lenne pár hasznos link az utmutatásokhoz. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC i5-6600 32 GB DDR4 GTX 1060 6 GB 960 GB SSD + 1 TB HDD Mátészalka
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 500 000 Ft
- Asus ROG Ryzen 5 3600x, 16GB DDR4 3200MHz, GTX 1660s, 256 SSD, 1TB HDD + Samsung 24" 144Hz
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- 8. generációs i7 PC - i7-8700k, 16GB DDR4, 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3658, 100% Akkumulátor
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann