Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugesz77
őstag
válasz
huliganboy
üzenetére
dgyuri0123:
Semmi gond. Én a Volumio-t probálgattam. Mondjuk én sima Hdmi-n etetem az erősítőt. Én azért annyira nem vagyok kibékülve vele. A hang az teljesen jó így is de az androidos app az nem tetszik. Fagyogat és nekem egy kicsit logikátlan. Próbáltam telefonról is meg tabletről is, ugyan az. Viszont ki kell emelni a spotify integrációt. Az elég jól meg van csinálva benne.
huliganboy:
Mivel "gond" volt a hanggal lepróbáltam az összes nagy rendszert stabil/beta/régebbi kiadásokat. Nálam a Xbian vált be a legjobban.Gyors,keveset gondolkodik,pöpec az egész. Az egyik legjobb skin hozzá az Amber. Könnyű telepígetni (superrepo alapból rajta van). Leglassúbb és nekem átláthatatlan az alap skinnel a OSMC. Persze a skin cserélhető de én döcögősnek érzem az Xbian mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Facebook és Messenger
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó gamer PC
- ASUS ROG STRIX RTX 3060 gamer PC i5-11600K, 1TB NVMe, dobozokkal
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann