- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Hass.io - Home Assistant telepítés, beállítás
- hoodoo86: Home Assistant telepítése és konfigurációs alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorog67
aktív tag
Egy barátom lemásolta a raspberry pi2-jének a memóriakártyáját, amit betettem a saját kütyümbe. Neki 1 vinyója van 1 partícióval, amit felcsatol USBHDD1 névvel. Az én vinyómon 2 partíció van. Az első belemegy az USBHDD1-be, de a második a vinyó cimkéjének a nevével kerül a media mappába. (De csak akkor, ha a vinyó előbb elindul, mint a pi.) Próbáltam parancssorból unmountolni és utána mountolni, de mindig a saját nevén kerül be, nem USBHDD2-ként. Milyen fájlba van ez beleírva, amit szerkeszthetnék?
Rádugtam egy 1600x1200-as monitort és nagyon pici betűkkel ír. Ha a monitort később csatlakoztatom, akkor már olvashatóbbak a betűk. Lehet a felbontást állítani valahol?
Nem akar működni a PC-s Deluge programból a rácsatlakozás a pi-re. Beírtam az ip címet és az 58846-os portot ajánlotta fel, de így piros pötty a status. Ötlet? Van esetleg más progi, ami könnyen kezelhető távolról?
Kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest