Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Ugyanaz a gép,ugyanaz a win és pontosan ugyanoda dugtam ugyanabban a sorrendben őket.
Eleinte nem volt semmi gond,sőt még istenítettem,hogy gyors,stabil és le-fel dughatóak,tehát nem kell mindig rádugva legyen a gépre egyik vinyó sem.
Közbe Skype beszélgetésben visszakerestem és október végén használtam őket utoljára.És igen,pár dugdosási variáció után ismét csak eredeti formációban megpróbáltam "importálni",de rögtön újrakonvertálta és lett két üres dinamikus vinyóm.
A hardveres meg szerintem az XP hibája,hogy újra kell telepítenem,ha nem szabályosan áll le a gép. Sajna elég egy reset gomb megnyomása is,így tényleg csak adat visszaállításra használom azt a kisgépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- Western Digital Purple 3.5 4TB SATA3 (WD43PURZ) új
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 4060 / 500GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest