- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
laptop mellett használnám, biztonsági okokból kéne egy RAID1, hogy ne kelljen olyan gyakran kézzel másolatot készíteni.
Ezt jól teszed, de írány a NAS jövőre való tekintettel

egyelőre nem kell a megosztás, meg az a gond, hogy azt nem lehet direkt a laptopra kötni USB kábellel.
Hát én nem tudom biztos van csodalaptopod van, hogy nem elég az 1000-es hálókártyából lazán jövő 100MB / másodperc adatforgalom...
Egy laptopban lévő tányéros winyónak általában még a 30 mega/sec is agyrém sebesség. Ezt kéne tudnia egy jól belőtt 300as WIFInek.
De ha neked pl SSD-d van akkor is szerintem egy UTP bőven jó és az univerzális.
Szóval menjél szépen NASozni. Vegyél egyet, vagy rakd össze valami régi gépből és akkor még tákolni fogsz tudni hozzá olyan funkciókat, amiket sose próbáltad, de utána nem tudod elképzelni az életet nélkülük
Utóirat: Tudod mindkét oldalon hasonló teljesítmény kell, hogy tényleg a középső kábel legyen a szűk keresztmetszet. Értem ezalatt, hogy a tányéros RAID 1 nem a sebességről szól hanem a biztonságról.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Steam topic
- Futás, futópályák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest