- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
laptop mellett használnám, biztonsági okokból kéne egy RAID1, hogy ne kelljen olyan gyakran kézzel másolatot készíteni.
Ezt jól teszed, de írány a NAS jövőre való tekintettel

egyelőre nem kell a megosztás, meg az a gond, hogy azt nem lehet direkt a laptopra kötni USB kábellel.
Hát én nem tudom biztos van csodalaptopod van, hogy nem elég az 1000-es hálókártyából lazán jövő 100MB / másodperc adatforgalom...
Egy laptopban lévő tányéros winyónak általában még a 30 mega/sec is agyrém sebesség. Ezt kéne tudnia egy jól belőtt 300as WIFInek.
De ha neked pl SSD-d van akkor is szerintem egy UTP bőven jó és az univerzális.
Szóval menjél szépen NASozni. Vegyél egyet, vagy rakd össze valami régi gépből és akkor még tákolni fogsz tudni hozzá olyan funkciókat, amiket sose próbáltad, de utána nem tudod elképzelni az életet nélkülük
Utóirat: Tudod mindkét oldalon hasonló teljesítmény kell, hogy tényleg a középső kábel legyen a szűk keresztmetszet. Értem ezalatt, hogy a tányéros RAID 1 nem a sebességről szól hanem a biztonságról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen RAM-ot vegyek?
- MWC 2026: Meglepően jó áron jön a kicsi, de erős, illetve a nagy és fotós Xiaomi
- OpenWRT topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest