- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Remelem jo topikba irok, ha megsem akkor elnezest es kerlek iranyitsatok at a megfelelobe.
Szuksegem lenne meg nehany sata csatlakozora az alaplapon levokon kivul. A kovetkezo oldalon (nem reklamnak szanom) vezerlokartyak talaltam is nehanyat, amik voszont meglepoen olcsok. Eddig legalabbis ezekhez kepst csak kb dupla aron lattam hasonloakat.
(Eddig talakoztam BestConn(ect), Best Connectivity es Best Conention elnevezessel is, ezek csak elirasok vagy 3 kulon markarol beszelunk?)A kerdesem az lenne, hogy menyire megbizhatoak ezek a kartyak?
Eredetileg egy 2 sata csatlakozosra gondoltam, de a 4 csatlakozos is ugyanannyiba kerul (igaz utobbi sima PCI foglalatba kerul). Ha jol tudom a PCI/PCIe miatt a sebessege elmarad az alaplapi sata csatlakozotol, bar en a hazon levo, es nagyon ritkan hasznalt sata/esata csatlakozot ill. egy dvd irot kotnek ra, igy azzal nem lenne gond.
Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- iPhone 11 Pro 256Gb
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs