Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Na, mit hoz a húsvéti nyuszi?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Pista0001
üzenetére
A történet röviden:
P55-ös alaplappal használtam fake hw RAID-et, két db 250-es Samu vinyó volt RAID0-ban. Cserélni lettem kénytelen az alaplapot, ezért elég nagy para volt hogy mi lesz az adataimmal. Meglett az új alaplap, Z77-es chipsettel szerelt példány. Először csak az oprendszert tartalmazó SSD-t kötöttem be, majd a BIOS-ban átállítottam a vezérlőt RAID módba. A Windows első indulása után telepítettem a szükséges drivereket, de maga a Windows és az Intel Rapid storage driver érintetlen maradt. Ezután bekötöttem a két Samut is, de mivel az alaplap teljesen más, nem ugyanazokra a portokra kerültek. Indítás után a Rapid storage felismerte hogy RAID lemezeket csatlakoztattam, valamit variált, majd kért egy újraindítást. Ezután már a RAID menü is bejött, jelezte a két RAID member disket, a Windows elindítása után pedig mintha misem történt volna működik a RAID0 tömböm és minden adat rendben van rajta.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Tőzsde és gazdaság
- Energiaital topic
- Raspberry Pi
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- ADATA Ultimate SU650 1TB - 2.5", SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- AKCIÓ! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX) új
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Svájci jellegű bicska eladó
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest