Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tepsifüles
üzenetére
Hát ez csak pénztárca függő

Barát otthonra hp microservert vásárolt. Ahogy skyD mondja a nasnak kisebb a fogyasztása de én nem tudom ajánlani. Egy kis fogyasztású összeintegrált cuccnak is le lehet szorítani a fogyasztását és abban van cpu+ram így sokkal többre képes mint egy sima NAS.
Én nem vacakolnék, hogy win vagy linux... inkább céloprendszert raknék rá. pl: freenas...
Ez is egy modosított linux de minden rajta van amire szukség lehet. Ha valami mégis hiányzik még fel tudod pakolni mellé nem úgy mint egy NAS nál.Az ötletek úgyis maguktól jönnek majd ha van egy kis szervered. Torrent kliens, film-streamelés, Levelet központi tárolása, QOS........ Ezekhez már szerver kell nem NAS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iparági legendával erősít az Intel
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- PlayStation 5
- World of Warships
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Messze nyolcezer fölött!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest