Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
van egy jól szituált sas/sata raid kártyám (minden cicomával, akku, 512MB ddr2 cache), és ezt szeretném most hadrendbe állítani. egy 5, vagy 6 lemezből álló raid5 tömböt szeretnék 1TB-s vinyókból, tehát 4, vagy 5TB lenne a kapacitása. olvastam, hogy pl. a wd green power vinyókat valami miatt nem igazán ajánlják erre a célra... miért? ha csak annyi, hogy lassú lesz, az nálam annyira nem szempont, ha 2x olyan gyors, mint 1-1 vinyó külön, nekem már elég (tudom, kicsik az igényeim
). milyen, elfogadható árú és beszerezhető vinyókat javasoltok? a raid edition lényegesen magasabb ára nekem nem éri meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Nvidia Quadro FX570
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). milyen, elfogadható árú és beszerezhető vinyókat javasoltok? a raid edition lényegesen magasabb ára nekem nem éri meg.