Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
értem és igazat is adok neked abban, amit leírtál ( CentOS alatti softraiben tapasztalt vagyok és valóban minden előnye megvan a félHW-shez képest), csak a softraid Win esetében nincs sok választás esetemben: XP prof alatt meghekkelt Raid0, vagy használok server oprendszert, de Vista alatt nem fog menni (pedig a win2k8 server kernel miatt azt hittem, rendszerpartíció működhet csíkozott köteten), tehát kár erőltetni
számolgattam és ahogy látod, alaphangon is kb. 25K ráfizetés lenne a mostani állapothoz képest és lenne egy RAID0-s 2x74ADFD Raptor ICH10R-en, úgy döntöttem inkább egy 64 GB-os Patriot SSD fogja váltani a Raptort, mert árban kb. 25K szintén a különbözet, ha a Raptort meg eladom...és megszabadulok egy zajforrástól
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mazda topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Wise (ex-TransferWise)
- World of Warships
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG EVGA 850W
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest