Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Syl: UPS - te áldott!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sinick
senior tag
Még nem tudom mennyire szállhat el a RAID0, csak most kezdtem nincs tapasztaltom.
12 éves pályafutásom alatt IDE nem szállt még el - pedig 2005-ig üzemeltettem 100 gépes hálózatokat kb 6 évig -, merevlemez nekem egy (fejhiba) szállt el, munkahelyeken meg talán három darab. Ebből a szempontból mindegy hogy egyhdd-s fejhiba van vagy raid0-ban lévő hw hiba, az adatoknak ígyis úgyis lőttek.
Eredetileg RAID1-et akartam, de arra azt írták a hozzáértők, hogy az olvasás nem lesz sokkal gyorsabb, viszont az írás annál lassabb. Igazából pedig mindennapos használatban gondolom az olvasás lényegesebb (ld. pl. ADSL, ahol figyelembe veszik, hogy 10szer annyit tölt az átlag user, mint amennyit feltölt)
Igazából HW hiba miatt (HDD vagy IDE hiba) ugyanúgy lehet adatvesztés, csak itt a HDD meghibásodási valószinűsége - elvileg - kétszer akkora. Gondolom IDE vezérlő illetve alaplapi RAID vezérlő meghibásodása csekély (csak az a lényeg, hogy ez ne okozzon adatvesztést a HDD-n).
Lehet hogy akkor beruházok még két vinyóra és megtükrözöm a RAID0-mat RAID01-re.
Ez lehetséges vagy ehhez előbb rombolni kell a RAID0-mat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 1TB-2TB SAMSUNG 980 / 980 PRO SSD! GARANCIA/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! FRISS FIRMWARE! 6 HÓ GAR!
- 100/100% 500GB SSHD - több db - 2,5"
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Bialetti kézi kávéőrlő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest