Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
paavo
csendes tag
hali!
következő lenne a problémám:
van két vinyom:
maxtor 40gb - ezen van a rendszer 10/30-as partícióba
samsung 250gb - ez az adat, ez eddig raiden szokott lenni,
ma tapasztaltam, hogy a windows felirat betöltésekor(rendszer betöltés) újraindul a gép magától semmi hibaüzenetet nem küld.
továbbá ha átteszem a maxtor mellé slave-be betölt teljesen normálisan a windows, az eszközkezelőbe is kiírja h samsung, tehát felismeri minden oké, de a totalcommanderbe nézem ráklikkelek a vinyora és ezt írja ki:
Nincs ilyen meghajtó! Válassz másikat...
tehát az adatot nem hozza be.
a jumpert cserélgetve ugyanezt tapasztaltam, több esetben is, továbbá több variációba is újraindult
érthetetlen, mivel tegnap ugyanez a rendszer volt semmi nem változtattam rajta, és ma meg ezt csinálja...akinek van valami ötlete írjon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- Iqos cigaretta
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Arc Raiders
- Steam topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest