Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fjani
tag
Sziasztok! Van egy Silicon Image sil 0680-as ide-s, kb 4 éves raid kártyám. A problémám a következő:friss xp telepítés után ha másolok egyik vinyóról a másikra a sebesség 55-64 mb/s között mozog (2db samsung 250 ide).Aztán 1-2 hét elteltével a sebesség leesik 30-35 mb/s-ra és nem tudom miért.Lehet hogy elfáradt a kártya ? Gondolom ez hülyeség, valamilyen driver ütközés vagy egyéb okozhatja ezt? Valamint azt is furcsállom hogy első perctől úgy működik hogy a 2 ide kábel végére van kötve a 2 mobil rack de a vincsiket csak slave módon látja ha masterra teszem nem ismeri fel.Segítségeteket tanácsaitokat előre is köszönöm.Már néztem másik kártyát is hogy lecserélem de nem tudom milyen tipusra lenne érdemes,esetleg ha tudtok ilyet mondani lehet hogy vennék egyet max a 3-4000 ft kategóriából többet nem akarok költeni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest