Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Met: Metallica: M72 World Tour
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
No, ha érdekel valakit, elmondom, mire jutottam a Windows-Linux-RAID együttéléssel.
Az alaplapi RAID-vezérlőt nem ismerte fel a 10.2-es openSUSE, illetve felismerte, csak particionálni nem lehetett így vele. Így hát szoftveres linuxos RAID-kötetet hoztam létre. Nem nagyon akaródzott kipróbálnom a dinamikus kötetté konvertálást, hogy megnézzem, kezeli-e a Linux azt is, mert már olyan jól beállítottam a rendszert.
Most találtam egy VirtuaRAID nevű programot, amivel szoftveres RAID-kötetek hozhatók létre Windows alatt. A második vinyón maradt még némi hely, csinálok rajta egy partíciót, aztán meglátjuk, működik-e a dolog.
(Arra azért kíváncsi lennék, hogy a swap-fájlt bepakolhatom-e egy ilyen szimulált RAID-tömbbe.)
Új hozzászólás Aktív témák
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest