Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
Pont arról volt szó, hogy a háttértároló-vezérlőt én még nem láttam olyan buszra csatlakoztatva, amely nincs kivezetve az alaplapra, bővítősínként is.
Az integrált cuccok szerintem külön buszon lógnak. A déli hídon belül dedikált buszuk van, nem osztoznak a kivezetett pci busszal. Ezt most azt hiszem nem tudom demonstrálni, mert az integrált vezérlőn nincsennek diszkek és le van tiltva. Ilyeneket találtam az ich5 leírásban:
I/O cycles involving USB, IDE, SATA, and AC '97. These transactions complete over the hub interface without appearing on the external PCI bus.
...
Note that the ICH5's internal functions (AC '97, IDE, USB, SATA and PCI Bridge) are enumerated like they are on a separate PCI bus (the hub interface) from the external PCI bus.
Nálunk az a probléma, hogy hiába is tudna a pci-x óriási sávszélességet ha hidak közötti kapcsolat csak 266MB/s. Emiatt nem tudjuk kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PayPal
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest