Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy TNT
őstag
Hi !
Szerintem a 36 Gb-s raptor vinyók egyszerűen nem érik meg az árukat.... gyakorlatilag amennyivel jobb a lemez-elérés, annyival lassabban is olvasnak => kissebb tárterület és lassabb vinyó. Na persze bizonyos esetekben lenyomja a hagyományos asztali vincsiket, de átlagolva szerintem nem teljesítenek jól manapság egy normál asztali vincsivel szemben.
A 74-es már elég jó és egy darabig a hagyományos vincsik elött fog járni.
a 150-es vitathatatnlanul a legjobb, a kérdés csupán az, hogy kb 10MB/s többlet megéri-e majdnem kétszeres árát....
RAID 0-ban hajtva szerintem csak a 74-es ésszerű.... de ha nem számít a pénz, akkor 2*150-es viszi a pálmát. De szerintem nem éri meg annyi pénzt beleölni ekkora sebesség különbözetbe....de ha a pénz nem számít akkor mindenképp jobb
320-as WD vinyóm van nekem,de nagyon nem ajánlom a figyelmedbe. Rohadtul melegszik és nagyon érzékeny a rezgésekre. Szóval az asztalcsapkodást mellőzd,mert lekattan a fej és megáll a rendszer pár másodpercre.... (lecsaptam 1-2 alkalommal 1-1 szunyogot és biza nem bírta a vincsi a rezgéseket....miközben a két 160-as samsung simán elviseli, ha akár próbaképpen ököllel csapkodom az asztalt)
RAID 0-ban nem tudom hogy teljesítene, mert csak 1 db van belőle nekem
u.i: viszont ne felejtsd el, hogy a RAID 0 használata esetén akár teljes adatvesztésed is lehet...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BIOS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 960 EVO 250GB M2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs