Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
sziasztok! megörököltem egy ugyanolyan winyót mint a jelenlegi (120-as maxtor) illetve még régről van egy stlab raid kártyám, és elgondolkodtam, hogy raid1-be tenném a két ugyanolyan hdd-t. nekem a legfontosabb a biztonság, illetve a maxtor winyókkal amúgy is sok baj van, ezért jó biztonsági dolog lenne adataimnak. vki tudvmi leírást hogy is kell nekifogni? gondolom adatokat le kell menteni, mert azok elszállnak. particionálás sem tudom hogy meg így stb
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom
thnx előre is! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom