Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: Könnyű légierő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
sziasztok! megörököltem egy ugyanolyan winyót mint a jelenlegi (120-as maxtor) illetve még régről van egy stlab raid kártyám, és elgondolkodtam, hogy raid1-be tenném a két ugyanolyan hdd-t. nekem a legfontosabb a biztonság, illetve a maxtor winyókkal amúgy is sok baj van, ezért jó biztonsági dolog lenne adataimnak. vki tudvmi leírást hogy is kell nekifogni? gondolom adatokat le kell menteni, mert azok elszállnak. particionálás sem tudom hogy meg így stb
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom
thnx előre is! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- sziku69: Szólánc.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kés topik
- Milyen program, ami...?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital WD Purple 6TB - WD60PURZ - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Synology Plus 16TB - HAT3310-16T - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A35 256GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB fehér használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom