Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
sziasztok! megörököltem egy ugyanolyan winyót mint a jelenlegi (120-as maxtor) illetve még régről van egy stlab raid kártyám, és elgondolkodtam, hogy raid1-be tenném a két ugyanolyan hdd-t. nekem a legfontosabb a biztonság, illetve a maxtor winyókkal amúgy is sok baj van, ezért jó biztonsági dolog lenne adataimnak. vki tudvmi leírást hogy is kell nekifogni? gondolom adatokat le kell menteni, mert azok elszállnak. particionálás sem tudom hogy meg így stb
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom
thnx előre is! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 500GB 2.5" SATA 100% noti HDD-k Toshiba, WD, stb
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- Samsung 970 Evo 500GB (28-30k) / 1TB (43-45k) NVMe SSD - több db is - 99-100%-os kondíciók
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Új 256GB Samsung PM991a NVMe SSD-k 2230 méretben, 100% max pár óra üzemidő - több db
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- Nvidia Quadro FX570
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom