Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyee
őstag
sziasztok! megörököltem egy ugyanolyan winyót mint a jelenlegi (120-as maxtor) illetve még régről van egy stlab raid kártyám, és elgondolkodtam, hogy raid1-be tenném a két ugyanolyan hdd-t. nekem a legfontosabb a biztonság, illetve a maxtor winyókkal amúgy is sok baj van, ezért jó biztonsági dolog lenne adataimnak. vki tudvmi leírást hogy is kell nekifogni? gondolom adatokat le kell menteni, mert azok elszállnak. particionálás sem tudom hogy meg így stb
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom
thnx előre is! 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 i3-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csináltam még ilyet... mielőtt ajánljátok hogy olvassa végig leírásokat, jelzem, hogy kb 2 órája fejeztem be melót, kb 5 oldalnyi leírást forumot elolvastam, de már nem bírom