Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID

Hozzászólások

(#1049) Freddy TNT válasza karib (#1048) üzenetére


Freddy TNT
őstag

A mostani alaplapomon is van egy integrál vezérlő...állítólag Promise (az alaplap kézikönyvében ez vagyon írva) de valójában silicon image.. :U
A sebességéről annyit, hogy kb 8 Mb/s-el jobban teljesített mint a mostani promise. Viszont a gép szinte teljesen lehalt mikor egyszerre több dolgot akartam csinálni. Az új vezérlővel meg egyszerűen szépen muzsikál. Szóval bírja a terhelést. Na meg azért egy kicsit többet ér egy fastrak tx 2300-as szerintem mint egy ''felni'' úgyhogy nem szívesen hajlok arra, hogy sutba dobjam és megint egy alaplapira bízzam a dolgot..

A felhasználás egyenlőre főleg itthoni lenne,de szerverként is kéne funkcionálnia.Ráadásul a közeljövőben lehetséges lesz, hogy gigabites hálózatra kerül és akkor jó lenne ha szunnyadna benne plussz kakaó ;) Meg egyébként is tele van a hócipőm, hogy a lanparty-n tök belassul ha másolgatunk egymásról. Egy kifejezetten szerver lap talán mégiscsak jobban bírná nem ?
Opteront eszem ágában sincs venni :) De állítólag Athlont is fogad.....kérdés, hogy milyet ? :U A lehetséges kompatibilitási gondoktól már előre kiráz a hideg... :(

szoftveres RAID : jól hangzik a sok jó tulajdonsága,de jelenleg nem tudom kipróbálni :( Majd talán a két raptorral :D Akkor úgy is szét lessz itt szedve minden.

[Szerkesztve]

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  RAID
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.