Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Nem rég elkezdtem kicsit jobban utána járni ennek az egész RAID dolognak és hát kijukadtam a ZFS-nél. Viszont felmerült benem egy kérdés és jobb topikot nem találtam.
Scenárió:
Van n db SATA portom, legyen mondjuk 4. Ezekre mind rá aggatok 1-1 db HDD-t. Vagyis mind foglalt (és a bővítés kizárva) Majd létre hozok a diszkekkel egy RAIDZ-1 -et. Tellik-múlik az idő, minden frankó. Egyszer csak az egyik HDD "csere érett" lesz, a.k.a. meghibásodik, ne adj' Isten meghal. Leírásokat találtam, többet is hogyan - lényegében - 'replace'-eld a meghajtót, de azok mind abból indunak ki, hogy a következő, helyettesítő HDD már rá van dugva a rendszerre.Mi van akkor, ha nem tudok még egy diszket a meghibásodottal egyidebően csatlakoztatni a géphez, a 'replace'-elés idejére?
Ez egyelőre csak egy elméleti kérdés, de nagyban befolyásolja például a használt HDD mennyiséget egy építésnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db WD Purple 3TB HDD (WD30PURX) - 100/100% Kondíció, Hibátlan!
- 250GB Sata SSD-k / Samsung 840 Evo / 850 Evo / CM871a / Kingmax /
- Seagate 3TB SATA HDD (7200 RPM) 100/100% hibátlan állapot
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest